Top Menu

Fie ca sunteti profesionisti sau aveti un hobby pentru mestesugaritul prin casa, cutia cu unelte este obligatorie pentru a pastra toate sculele organizate si intr-o stare buna de functionare.

Daca pe moment o cutie de pantofi poate fi o improvizatie destul de buna, veti avea surpiza ca, mai tarziu, sa treceti printr-o adevarata aventura pana gasiti o piesa de care aveti nevoie rapid.

In plus, ganditi-va cat de important este sa va bazati pe o cutie de transportat scule atunci cand trebuie sa va deplasati la diferite lucrari ori in folosul prietenilor sau rudelor.

dremel-3000-355-silver.jpg

Cutie sau geanta de unelte?

Si pentru ca veti observa ca pe piata exista o verietate de modele de astfel de cutii, fapt ce va crea confuzie, avem cateva sugestii pentru o astfel de achizitie.

In primul rand, luati in calcul cantitatea de unelte de care aveti nevoie si daca exista sau nu necesitatea de a le transporta la distante mai mari sau mai mici. Apoi, in functie de aceste aspecte, veti putea alege intre cutiile rigide din metal sau plastic gros atunci cand aveti de depozitat mai multe scule, si rucsacele sau gentile din materiale foarte rezistente pentru transport.

De asemenea, exista si varianta acelor valize care contin destul de multe accesorii organizate intr-un mod foarte estetic si util. Veti avea nevoie de o astfel de valiza mai ales daca sunteti profesionist si trebuie sa va deplasati foarte mult, caci e o modalitate comoda si sigura pentru transportatul sculelor. Exista insa si un dezavantaj, aceste valizele nepermitand adaugarea altor unelte sau accesorii, in afara continutul cu care vin din fabrica.

static1.squarespace.com

Factorul economic

Achizitionarea unei astfel de truse implica bineinteles, in primul rand, factorul financiar. In acest sens, ar fi bine sa evitati compromisurile. Uneltele de o calitate superioara se vor dovedi a fi mai ieftine, in final, caci au o rezistenta mai mare in timp, in perfecta conditie de utilizare, sunt mai usor de manipulat si rezultatele muncii cu ele sunt mult mai bune.

Tipsuri

  • Achizitionati mai intai uneltele necesare si abia apoi cutia, astfel incat sa stiti de cat spatiu de depozitare este necesar.
  • Depozitati sculele electrice in partea inferioara a cutiei, iar componentele, accesoriile si celelalte piese mai mici in separatoare usor accesibile pentru a evita sa se amestece.

Comentarii

comentarii

Close