Top Menu

Zilnic ne aflam intr-o continua lupta cu timpul. Avem programul din ce in ce mai incarcat si suntem suprasolicitati din tot mai multe directii, astfel incat atunci cand soseste momentul pentru o curatenie zdravana in casa, ne dorim ca acest lucru sa ne ocupe cat mai putin timp si energie. Insa nu cu orice pret, caci este musai ca totul sa straluceasca si sa arate impecabil.

Si cum lustruitul geamurilor si ale altor suprafete lucioase le putem incadra cu usurinta in categoria activitatilor migaloase, recomandarea noastra este sa aveti mereu in vedere cele mai inovatoare ajutoare in materie de curatitoare de geamuri.

6_f2bc2b1d-adf6-4b28-b297-2749eaa32a14_1024x1024

Solutii inteligente de curatare

Fie ca doriti sa dati luciu unei onglinzi, sa stergeti faianta sau geamurile de la cabina de dus, acum exista aspiratorul KARCHER WV2, care ofera o curatare impecabila, lasand intotdeauna geamurile uscate si curate. Iar vestea si mai buna este ca acest aspirator a fost gandit sa se adapteze atat pentru curatenie din mediul casnic, cat si cel profesional.

Si pentru ca o unealta minune nu va veni niciodata singura, ci la pachet cu alte accesorii ajutatoare, aspiratorul KARCHER WV 2 se livreaza la pachet cu o sticla de pulverizare si microfibra pentru eliminarea murdariei groase si intarite.

langu-valymo-irenginys-karcher-wv-2-plus

Caracteristicile aspiratorului de geamuri KARCHER WV 2

  • Sistem inovator
  • Afisare precisa a nivelului de incarcare al acumulatorilor
  • Acumulator interschimbabil
  • Aspirare electronica a apei, fara urme deranjante
  • Golire simpla si rapida a rezervorului fara a intra in contact cu apa murdara
  • Poate fi folosit pe toate suprafetele netede cum ar fi faianta, oglinzi sau cuburi de dus

Daca v-am starnit curiozitatea si interesul, va invitam sa aflati mai multe detalii despre aspiratorul KARCHER WV 2 de pe site-ul magazinului online www.tehnicbazar.ro.

Comentarii

comentarii

Close