Top Menu

Polizorul unghiular este o unealta extrem de eficienta, folosita pentru taierea, slefuirea si prelucrarea diferitelor tipuri de materiale. Acesta poate avea diferite designuri si functii, adaptate nevoilor pe care le indeplineste.

Fie ca dorim sa realizam diverse obiecte sau sa le reconditionam pe cele vechi, polizorul unghiular este o solutie salvatoare, acesta fiind motivul pentru care si-a capatat titlul de unealta indispensabila din trusa de scule si garajul oricarui gospodar.

Polizor unghiular, cunoscut si sub numele de flex, este destinat in special lucrarilor in constructii si in prelucrarea materialelor si este dotat cu un disc abraziv sau de diamant, fiind actionat de un motor electric care ajuta la taierea sau slefuirea pietrei, metalului si a altor materiale.

Astfel, polizorul unghiular se poate dovedi util in urmatoarele situatii:

  • Taierea placilor ceramice, schimbarea gresiei si a faiantei;
  • Polizarea, perierea, lustruirea diferitelor suprafete si materiale;
  • Indepartarea ruginii, a lacului de pe diferite materiale precum lemnul, piatra sau metalul.

Polizor Bosch

Atentie! O utilizare necorespunzatoare poate duce la ranirea persoanei care il foloseste.De aceea, este indicat ca pe langa recomandarile date de producator si comerciant, un mester sa se asigure ca indeplineste conditiile de folosire corecta a polizorului.

Iata cateva sfaturi, care va vor ajuta sa va feriti de pericole si sa contribuiti la folosirea in conditii bune a uneltei electrice:

  • Folositi intotdeauna aparatoarea pentru maini. Deseori, in timpul lucrarii, pot sari aschii sau scantei si va puteti rani.
  • Respectati instructiunile de folosire ale uneltei si folositi discurile speciale doar in sensul in care au fost recomandate!
  • Curatati polizorul dupa fiecare folosire, astfel incat sa va asigurati ca nu va mai ramane praf sau alte resturi!
  • Aveti grija la manevrarea discurilor in cazul in care acestea sunt blocate! Nu le fortati deoarece le-ati putea rupe.

Iar daca v-am trezit interesul, va prezentam in continuare Polizorul Unghiular Bosch GWS 850 CE (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gws-850-ce-polizor-unghiular-1), cu o circumferinta extrem de mica a manerului si o putere de 850 W.

Acesta este prevazut cu aparatoare de protectie rezistenta la rasucire si torsiune, un dispozitiv de preselectie a turatiei si un dispozitiv pentru blocarea intrerupatorului.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati pagina produsului, disponibila aici: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gws-850-ce-polizor-unghiular-1 si sa profitati de reducerea de 12% disponibila in urmatoarea perioada.

Comentarii

comentarii

Close