Top Menu

Decembrie anunta sfarsitul anului si prevesteste sarbatoarea magica si plina de bucurie a Craciunului, atat pentru cei mici, cat si pentru noi, adultii. Este perioada in care petrecem cat mai mult timp in casa, alaturi de familie, desfasurand activitati relaxante si de ce nu, mestesugarind obiecte decorative de sarbatoare.

Si cum luna decembrie este si luna cadourilor, am pregatit o oferta de nerefuzat pentru toti pasionatii de bricolaj: trusa Dremel Silver 3000, cu pret redus de la 507 RON la 427 RON.

fsfd

Asadar, cu mic, cu mare, cu rude, prieteni si cunostinte, sfaristul acesta de an poate sa se transforme intr-o adevarate provocare pentru a confectiona cele mai traznite obiecte decorative de sarbatori. Cert este ca posibilitatile sunt infinite atunci cand ai la dispozitie trusa Dremel Silver cu 3 atasamente utile si 55 de accesorii originiale Dremel de inalta calitate. In plus, trusa vine si cu o cutie din plastic pentru unelte, care va permite transportul si organizarea cat mai usoare.

Dremel Silver, trusa care te face mai creativ

Coronite de usi, calendare, obiecte decorative din lemn, inele pentru servetele, lumanari gravate si globuri de Craciun, proiecte de bricolaj pentru curte, casa sau gradina, toate sunt acum posibile si la indemana oricui.

Mai mult decat atat, echipa Dremel Europe va pune la dispozitie o pagina excelenta de unde puteti sa va inspirati si sa invatati cum sa folositi trusa Dremel: http://www.dremeleurope.com/ro/ro/proiecte-7289-ocs-c/

ff

Aplicatii Dremel 3000

  • Sculptare/Gravare – o gama larga de sculptare si gravare pentru sarcini fine, de detaliu
  • Slefuire/Ascutire – indepartarea rapida a materialului si slefuire in spatii inguste
  • Curatare/Lustruire – pentru o gama larga aplicatii de curatare, lustruire si debavurare, ajungand si in spatii inguste
  • Taiere – taieri precise, rapide si confortabile
  • Sablare – pentru sablare controlata si finisaje de inalta calitate
  • Diverse – pentru aplicatii diverse, cu mandrine si burghie incluse

Ei bine, daca sunteti nerabdatori sa aflati mai multe caracteristici ale trusei Dremel Silver 3000 si sa o achizitionati cu o reducere de 16%, va invitam sa dati cat mai redepe click pe site-ul magazinului online Tehnic Bazar.

 

Sarbatori creative!

 

Comentarii

comentarii

Close