Top Menu

Mult asteptatele sarbatori de iarna si vacanta parca deja ne bat la usa. In curand, cel mai probabil, vom avea parte de zapada si vreme ceva mai urata. Si, cu siguranta, nimeni nu isi doreste ca, tocmai de sarbatori, sa ramanem la casa de vacanta fara electricitate sau sa isi stie bunicii izolati din cauza deranjamentelor la instalatia electrica.

Asadar, indiferent de locul in care va aflati, de sarbatori si nu numai, un generator de rezerva poate sa faca diferenta intre a simti frigul in timpul unei pene de curent sau a ramane la caldura pana cand se va remedia problema. Din acest motiv, cat si din alte considerente, recomadam oricui sa aiba in casa un generator de rezerva precum Generatorul Monofazat AGT 2501HSB, dotat cu doua prize monofazate, protectie termica si protectie lipsa ulei.

Generator monofazat, adecvat pentru aproape toate tipurile de utilizare

AGT 2501 HSB este un generator monofazat, adecvat atat pentru uz casnic, generand un curent de 230 v, curent necesar pentru electrocasnice, cat si pentru alte tipuri de utilizare precum sustinerea sistemelor de alimetare in caz de avarii, generatoare de santier pentru alimentarea unor scule electrice de mana, pompe, compresoare, exceptie facand utilizarea sa in sudura.

De asemenea, generatorul AGT 2501 HSB se bucura de un motor Honda OHV, dotare cu cilindru din fonta pentru o durata de viata foarte mare si certificare internationala.

agt-2501-hsb-se-generator-monofazat-2-2-kva~13008

Cum depozitam si utilizam un generator?

Pentru siguranta familiei si pastrarea generatorului in conditii optime, trebuie sa-l depozitati intr-un loc uscat, indicat fiind chiar pe un suport deasupra solului, si nu direct pe sol.

In momentul in care nu folositi generatorul mai bine de o luna, va sfatuim sa curatati motorul si sa goliti rezervorul. Acest lucru il puteti face demontand cuva carburatorului astfel incat benzina sa curga intr-un recipient pentru a o pastra. Lasati apoi cuva deoparte pentru a o monta abia cand veti avea nevoie sa folositi generatorul din nou.

Inainte sa refolositi generatorul, verificati daca suruburile sunt stranse, daca nivelul de ulei este corect, daca filtrele sunt curatate si daca bujiile sunt in stare buna.

Si nu in ultimul rand, schimbati uleiul, filtrele si bujiile la fiecare 100 h de utilizare!

Iar daca inca mai aveti vreun dubiu in privinta dotarilor si caracteristicilor generatorului AGT 2501 HSB, accesati link-ul urmator, unde veti gasi mai multe informatii tehnice, cat si pretul: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/agt-2501-hsb-se-generator-monofazat-3-6-l-5385

Comentarii

comentarii

Close