Top Menu

FEIN si-a castigat renumele in domeniul mestesugaresc si in industria din intreaga lume inca din 1895, de la inventarea primei masini de gaurit, urmata indeaproape de prima masina de insurubat de la FEIN in 1925.

Astazi, la peste 100 de ani de la inventarea primei unelte care avea sa ii simplifice semnificativ viata omului, FAIN revine cu o gama variata de 20 de modele de masini de insurubat cu acumulator menite sa fie folosite cu usurinta in diverse ramuri ale industriei actuale.

Masina de gaurit-insurubat FEIN ASCM in 4 trepte de viteza

Dintre acestea, masina de gaurit-insurubat Fein ASCM 12 C in 4 trepte de viteza pare sa fie una dintre cele mai eficiente, avand un acumulator Li-ion, care asigura 400 de insurubari cu o singura incarcare. Motorul fara perii, angrenaj in 4 trepte, si mandrina interschimbabila asigura combinatia optima intre flexibilitate, forta si fiabilitate, facand aceasta unealta ideala pentru lucrari de montaj usoare, dar si pentru cele dificile in lemn, metal sau piatra.

fein-ascm-14-qxc-masina-de-gaurit-insurubat-in-4-trepte-cu-acumulator~5401

Intrebuintarea masinii FEIN

Aceasta inovatoare scula electrica este foarte eficienta in domeniul amenajarilor interioare si al renovarilor, fiind ideala pentru montarea diverselor obiecte decorative, dar si a usilor, ferestrelor sau a altor piese din sfera caminului ce necesita gaurire sau insurubare. De asemenea, masina de gaurit-insurubat FEIN ASCM 12 C in 4 trepte de viteza si-a gasit utilitatea si in domeniul reparatiilor si restaurarilor la ambarcatiuni.

Printre atuurile sale, se numara si faptul ca este produsa in Germania si are o garantie de 3 ani, ceea ce asigura utilizarea sa in conditii optime un timp indelungat.

fein-ascm-14-qx-masina-de-gaurit-insurubat-in-patru-trepte-cu~16048   fein-asb-18-masina-de-gaurit-insurubat-in-doua-trepte-cu-acumulator-si~16076   FEIN   FEIN masina de insurubat

Garantia FEIN PLUS

FEIN ofera o garantie de 3 ani pentru toate sculele electrice. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne inregistram cu noua scula electrica FEIN la adresa www.fein.com in interval de 4 saptamani de la achizitionare.

Pentru mai multe informatii despre masina de gaurit-insurubat FEIN ASCM 12 C in 4 trepte de viteza, va rugam sa consultati pagina dedicata acestui produs de pe TehnicBazar: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/fein-ascm-12-c-masina-de-gaurit-insurubat-cu-acumulator-5321

 

 

Comentarii

comentarii

Close