Top Menu

Pasionati de bricolaj, profesionisti in constructii sau in domenii adiacente, cu totii trebuie sa fi obsevat dezvoltarea rapida a pietei de scule electrice din ultimii ani. In timp ce magazinele specifice ne pun la dispozitie o gama tot ma diversificata de echipamente ce ne usureaza munca si se intrec in oferte care mai de care mai avatajoase, decizia de cumparare devine tot mai grea.

Insa un lucru este cert, atunci cand achizitionam o scula electrica va trebui sa decidem ce tip de alimentare este mai avantajoasa pentru scopurile noastre: alimentare cu acumulator sau la curent.

Si daca pana acum cativa ani ofertele de scule electrice erau restranse si cele care existau deja pe piata erau unelte foarte mari, grele si prea putin eficiente, astazi uneltele cu acumulatori ofera aproape aceeasi calitate ca si cele pe curent. Astfel, ele devin cu usurinta o prima optiune atunci cand le utilizam in zone si conditii unde nu avem acces la curent electric.

electric-handheld-router-25769-5930593

Avantajele sculelor electrice cu alimentare la curent:

  • Se bucurca de o durata de viata mai mare, motiv pentru care reprezinta o buna alegere ca si prima unealta
  • Au o putere mai mare

Avantajele sculelor electrice cu acumulator:

  • Sunt usor de transportat si de folosit in orice conditii
  • Ofera aproape aceeasi calitate ca si cele pe curent
  • Au costuri mai mici

Ideal ar fi sa achizitionam o scula electrica cu acumulator abia dupa ce detinem una alimentata la curent. Cea pe baterie va fi neamipomenit de utila pentru usurinta cu care se transporta, pentru ca nu depindem de o sursa de curent, insa ne va aduce si cateva dezavantaje, precum:

  • O durata mai scurta de viata
  • Costuri mai mari
  • Tehnologie in continua dezvoltare (o astfel de unealta e posibil sa devina invechita/depasita in 2-3 ani)

Asadar, sculele electrice cu alimentare la curent continua sa fie cele mai bune ca si putere si longevitate, dar vor ramane o optiune proasta in ceea ce priveste portabilitatea. Pe de alta parte, sculele electrice cu acumulator pot fi usor transportate, desi nu sunt cele mai puternice, dar sunt potrivite pentru realizarea activitatilor cotidiene.

89296ada61fe867099111711de85e153

In final alegere va depinde in mare parte de scopul in care vrem sa le folosim, dar si de banii pe care suntem dispusi sa ii investim intr-o astfel de unealta electrica.

In magazinul online Tehnic Bazar veti regasi o diversitate de modele de scule electrice, atat cu alimentare la curent, cat si cu acumulatori, pe care le puteti achizitiona la preturi foarte bune si chiar la super oferte daca ne urmariti constant activitiatea.

Va asteptam sa vizitati magazinul nostru online www.tehnicbazar.ro si va dorim achizitii inteligente!

Comentarii

comentarii

Close