Top Menu

Utilizarea otelului inoxidabil se ragaseste aproape in toate domeniile industriale, de la industria constructiilor, industria alimentara, chimica, industria medicala si farmaceutica pana la industria constructiilor de masini si cea navala.

Cunoscatorii stiu, ce-i drept, ca otelul inoxidabil ne ofera perspective cu adevarat sclipitoare caci are un aspect elegant, o rezistenta buna la coroziune si posibilitati de design nemaipomenite, fapt pentru care devine un material din ce in ce mai des folosit.

Insa, pentru a ne bucura din plin de toate aceste avantaje, trebuie sa dispunem si de scule speciale cu care sa prelucram otelul inoxidabil prin solutii durabile si practice si care sa respecte particularitatile materialului (cum ar fi de expl. incalzirea suprafetei la slefuirea tablei de otel inoxidabil).

Ei bine, pentru toate acestea, FEIN ne pune la dispozitie o gama intreaga de produse cu aplicatii tipice pentru prelucrarea otelului inoxidabil, accesorii si seturi de accesorii speciale, adaptate perfect la unele aplicatii practice.

fein prelucrare otel inoxidabil

Solutii FEIN pentru o asccensiune rapida

Cu totul special la gama FEIN pentru prelucrarea otelului inoxidabil este ca uneltele si sculele lor electrice faciliteaza obtinerea de rezultate optime intr-un timp considerabil mai redus.

Haideti sa luam pe rand principalele modalitati de prelucrare de care ne putem bucura cu ajutorul produselor FEIN:

  • Prelucrarea suprafetelor

Cum?

Prin slefuirea grosiera si pregatirea suprafetei pana la luciul de oglina.

Produse:

Masini cu utilizare flexibila cum ar fi masina de slefuit-lustruit FEIN si varietatea seturilor perfect adaptate sarcinilor concepute pe principiul modular.

  • Prelucrarea tevilor si a profilurilor

Cum?

Prin prelucrarea optima a cordoanelor de sudura, fara deteriorarea suprafetelor adiacente; satinarea si lustruirea perfecta a coturilor de teava.

Produse:

Masini de polizat-slefuit cu banda abraziva FEIN – se prelucreaza imbinarile care pana acum necesitau prelucrarea manuala, fara demontare, intr-o singura etapa de lucru.

  • Prelucrarea colturilor si muchiilor

Cum?

Prin curatarea, indepartarea culorii cauzate de suprincalzire si debavurare.

Produse:

Polizor drept, cu o robustete unica si dimensiune redusa – astfel, prelucrarea imbinarilor nu reprezinta o problema nici in locurile greu accesibile.

lijadora-de-soldaduras-en-angulo-fein-1136189z0-00000041

Garantia FEIN PLUS

FEIN ofera o garantie de 3 ani pentru toate sculele electrice. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne inregistram cu noua scula electrica FEIN la adresa www.fein.com in interval de 4 saptamani de la achizitionare.

Asadar, daca v-am starnit curiozitatea si interesul pentru sculele FEIN de prelucrare a suprafetelor din otel inoxidabil, va asteptam in magazinul nostru online www.tehnicbazar.ro sa va alegeti unealta potrivita pentru activitatile voastre.

De asemenea, puteti sa ne scrieti oricand in sectiunea de comentarii sau sa ne contactati la unul din aceste numere de telefon 0756046066 / 0786225863 pentru mai multe informatii.

Comentarii

comentarii

Close