Top Menu

In timp ce o simpla cautare pe Google cu cuvintele cheie “scule electrice” ne deschide pagini intregi cu adrese de magazine online, decizia noastra de cumparare devine tot mai grea.

Tehnologia si piata ne ofera in prezent o diversitate de magazine online de scule electrice greu de gestionat, motiv pentru care, trebuie sa stabilim foarte clar criteriile in functie de care alegem magazinul de unde ne achizitionam uneltele profesionale sau pentru bricolaj.

  • Promptitudine si seriozitate

Indiferent ca achizitionarea unei scule electrice este o urgenta sau nu, din momentul in care am luat decizia de cumparare dorim sa intram cat mai repede in posesia produsului comandat. De aceea, este foarte important ca magazinul sa isi respecte intotdeauna termenul de livrare.

Tehnic Bazar inseamna o echipa intreaga de oameni, care se asigura zilnic ca produsele comandate sa ajunga la client in 1-2 zile, prin serviciile Fan Courier.

  • Acces facil de pe orice device

De pe laptop, tableta sau mobil, astazi vrem sa avem acces, in cel mai scurt timp, la orice informatie, indiferent de locul unde ne aflam: la birou, pe strada, in oras, etc.

In acest sens, magazinul online Tehnic Bazar s-a asigurat sa aiba un site adaptat pentru orice device, astfel incat experienta de navigare pe site-ul nostru sa fie placuta si usoara.

man-shopping-online

  • Oferta mare de produse

Avem gusturi si criterii diferite in functie de care alegem sa cumparam o anumita scula electrica. In plus, motivul pentru care optam pentru un produs sau altul difera de scopul in care vrem sa-l folosim si de afinitatile noastre fata de un brand sau altul. Daca suntem pasionati sa mesterim prin casa, vom alege o unealta de bricolaj, insa daca lucram in domeniul constructiilor, vom avea nevoie de o scula profesionala. Unii dintre noi sunt fani Bosch, Makita, altii prefer Stihl sau Skil.

Important este ca, pe magazinul online www.tehnicbazar.ro, gasim peste 10.000 de produse, oferta fiind lunar imbogatita cu alte aproximativ 500 unelte si scule electrice de bricolaj sau profesionale.

Din 1994, de cand am infiintat firma, am stabilit o multitudine de parteneriate, ajungand in prezent sa comercializam pe magazinul online www.tehnicbazar.ro, ca distribuitori autorizati, produsele a peste 30 producatori: Bosch, Dremel, Skil, Makita, Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.

scule electrice

 

  • Costuri mici la transport

Aspectul financiar este unul dintre criteriile improtante in functie de care alegem produsele. Nimeni nu isi doreste sa aloce transportului o buna parte din banii de care dispune pentru cumparaturi.

 Ei bine, la Tehnic Bazar, indiferent de greutatea coletului, pretul de transport este acelasi, in localitatile cu sediul Fan Courier. Ieftin, simplu si rapid.

Courier-delivery-parcel

  • Promotii lunare

Cu totii cunoastem sentimentul de satisfactie care ne cuprinde ori de cate ori avem posibilitatea sa ne cumparam la promotie o unealta care astepta de ceva vremea pe lista noastra de dorinte. De aceea, ne imprietenim si devenim clienti fideli ai acelor magazine care stiu sa ne rasplateasca alegerile.

Tehnic Bazar isi rasplateste si fidelizeaza lunar clientii cu prmotii atractive. Este suficient sa accesam site-ul www.tehnicbazar.ro si sa consultam cele mai noi oferte.

  • Calitatea impecabila a serviciului de relatii cu clientii

Pentru ca intotdeauna avem nevoie de mai multe informatii si consiliere, este foarte important ca magazinul sa dispuna de personal gata oricand sa raspunda intrebarilor noastre, intr-un mod prietenos, dar profesionist.

Si daca nu stiati inca, magazinul Tehnic Bazar a dezvoltat un bun serviciu de relatii cu clientii, prin care mentine un contact permanent si in timp real cu acestia. In plus, magazinul ofera un pachet complet de consultanta, produse originale si de inalta calitate la care se adauga si service autorizat pentru toti producatorii comercializati.

Comentarii

comentarii

Close