Top Menu

Chiar dacă aparent este o problemă banală, o pană de curent poate avea repercursiuni grave asupra unor afaceri personale care depind exclusiv de energia electrică. De aceea, este bine să fim tot timpul pregătiți având în dotare un generator de curent cu demaraj puternic, care poate înlocui sursa de curent și poate asigura continuarea activităților în cele mai bune codiții până la 12 ore.

Iar în acest sens, există numeroși producători care vin cu soluții variate, adaptate nevoilor pe care le puteți avea. Unul dintre aceștia este Senci, care a produs și brevetat motorul și alternatorul pe care le folosește în fabricarea produselor sale. Deși este de origine din China, este recunoscut în peste 50 de țări din toată lumea, având opt fabrici și o platformă logistică pentru import-export. Produsele sale sunt patentate și purtătoare de drepturi de autor.

În ceea ce privește generatoarele de curent, acestea au motor pe benzină, ceea ce permite funcționarea în condiții opține până la 10 – 12 ore la o sarcină de 50%, făcându-le ideale pentru uz casnic sau comercial. În plus, acestea sunt prevăzute și cu un panou de control, rezistent la ploaie și vânt, care afișează numărul de ore de funcționare, voltmetru și frecvența. Mai mult decât atât, acestea sunt silenţioase şi prietenoase cu mediul, având un regulator de tensiune AVR, sunt portabile, compacte și au un cadru rezistent. O altă caracteristică importantă, specifică generatoarelor Senci, este avertizarea printr-un led roșu atunci când nivelul uleiului scade sub limită. În acest caz, generatorul se oprește automat, evitând astfel defectarea motorului.

senci-sc-2500-generator-de-curent-monofazic~4454

Dacă v-ați convins că generatoarele electrice Senci sunt cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastră, vă invităm să consultați oferta noastră disponibilă pe www.tehnicbazar.ro (http://www.tehnicbazar.ro/catalog?q=senci).

Noi vă recomandăm Senci SC-2500 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/senci-sc-2500-generator-de-curent-monofazic-1425) sau Senci SC-10000E (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/senci-sc-10000e-generator-de-curent-monofazic-1431), ambele având un preț promoțional în această perioadă, cu o reducere de până la 18%.

În final, vă prezentăm câteva reguli menite să vă ajute atunci când alimentați cu combustibil generatoarele electrice, astfel încât utilizarea acestora în bune condiții să nu fie o problemă:

  • Opriți motorul generatorului și lăsați-l cel puțin două minute să se răcească înainte de a scoate capacul combustibilului;
  • Slăbiți capacul încet pentru a elibera presiunea din rezervor;
  • Executați operațiunile de scurgere și umplere a rezervorului, într-un spațiu deschis, din exterior;
  • Evitați umplerea excesivă a rezervorului și lăsați liber un spațiu pentru extinderea combustibilului;
  • În mod evident, țineți rezervorul departe de scântei, flăcări deschise sau alte surse de aprindere.

Comentarii

comentarii

Close