Top Menu

Suntem in mijlocul primaverii si temperaturile incep sa isi intre in sfarsit in drepturi. Nu va mai fi mult pana cand vom avea in fata curtii un gazon ce conduce catre gradina cu flori, incantandu-ne astfel privirile pana la sosirea anotimpului rece.

Insa pentru a avea un gazon ingrijit si o gradina frumoasa, este absolut necesara o scula electrica eficienta, care sa inlocuiasca munca manuala depusa in trecut pentru taierea ierbii cu ajutorul coasei. Astazi, de un real folos pentru ingrijirea spatiilor din imprejurimile casei este motocoasa electrica.

Motocoasa isi gaseste utilitatea in cosirea fanului, taierea ierburilor inalte si rezistente, precum si a hatisurilor si maracinisurilor, fiind de un real folos pentru persoanele care au curti mari sau terenuri cu lucerna. Motocoasa reduce considerabil efortul depus in acest sens si scurteaza timpul de lucru, aducand si beneficii de ordin estetic. Practic, motocoasa are capacitatea de a distribui uniform greutatea in timpul utilizarii, astfel incat gazonul sa aiba acelasi nivel, fiind in acelasi timp usoara si simplu de manevrat.

De asemenea, motocoasa electrica este utila si pentru lucrarile de peisagistica deoarece se pot crea foarte usor detalii cu ajutorul sau.

motocoasa gazon

Insa pentru a beneficia de toate avantajele utilizarii unei motocoase, este absolut necesar sa tineti cont de cateva reguli de folosire in siguranta a sculei electrice:

  • Asamblati componentele motocoasei conform instructiunilor de utilizare pentru a evita accidentele nedorite.
  • Verificati manerele pentru ca acestea sa fie uscate si curate, astfel incat motocoasa sa fie folosita in conditii de siguranta.
  • Nu modificati sistemele de comanda si siguranta.
  • Inainte de utilizare, verificati existenta oricaror defectiuni sau uzuri si inlocuiti piesele deteriorate.
  • Pentru o utilizare eficienta, reglati in functie de talia dumneavostra chinga de sustinere sau manerele.

Astfel, daca v-ati convins de beneficiile si utilizarea in siguranta a motocoasei, este timpul sa va alegeti un model care sa vi se potriveasca de pe magazinul online Tehnic Bazar: http://www.tehnicbazar.ro/catalog/coase-de-gradina-290.

Noi va recomandam modelul de motocoasa DAC 310 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/ruris-dac-310-motocoasa-de-umar-fir-si-cutit-1260) realizata de Ruris, ce asigura un confort sporit in timpul lucrului datorita sistemului Ruris Rapid. De asemenea, pe langa dotarile de serie, precum manerul multifunctional de comanda si control, manerele rotative independente (stanga, dreapta) sau harnasamentul dublu si sistemul antivibratii, motocoasa contine in setul de livrare si un maner independent stanga/dreapta cu rotatie si un cutit cu 3 dinti.

dac-310_20228

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/ruris-dac-310-motocoasa-de-umar-fir-si-cutit-1260

Comentarii

comentarii

Close