Top Menu

Masina de gaurit/insurubat este un instrument absolut fantastic, devenit in ultimii ani chiar un must have in trusa pasionatilor de bricolaj. Si asta nu in zadar, caci o astfel de masina este adecvata unei game largi de activitati, cu atat mai mult cu cat beneficiaza si de acumulator.

La un pret mai mult decat accesibil, astazi avem acces la o gama variata de masini de gaurit/insurubat. Insa dintre toate optiunile, masina de gaurit/insurubat cu acumulator ne aduce cele mai multe beneficii, fiind portabila, foarte usor de manuit, economisind mult timp si efort.

page-bosch

Dar haideti sa parcurgem cateva informatii importante de care ar trebui sa tinem cont inainte de a decide modelul pe care vrem sa il achizitionam:

  • Brandul: va recomandam sa aveti incredere in marcile recunoscute si in produsele care au reviewuri favorabile pe cat mai mai multe site-uri.
  • Puterea: in functie de suprafata unde doriti sa o folositi, veti opta pentru un model anume (a da o gaura in lemn este cu totul diferit fata de gaurirea unui perete, spre exemplu).
  • Practicabilitatea: o masina cu acumulator este mai usor de manevrat deoarece nu dispune de fir/cablu, lucrul devenind astfel foarte lejer, si pentru ca poate fi utilizata in spatii unde alimentarea cu curent este dificila.
  • Durata bateriei: cele mai bune masini dispun de baterie litiu.
  • Greutatea si materialul:este important sa aiba un design bun, sa fie cat mai ergonomic si cat mai usor posibil, astfel incat sa o manevrati cu usurinta.

Eficienta si manevrabilitate maxima cu Bosch GSR 18 – 2 –Li

Pentru ca dispune de toate caracteristicile unei  masini care sa ne ofere o experienta productiva si placuta, avand cel mai bun raport preț-performanță la mașinile de găurit/înșurubat profesionale cu acumulator, recomandarea noastra merge catre BOSCH GSR 18-2-LI.

bosch-gsr-18-2-li-plus-masina-de-gaurit-insurubat-cu-acumulator-2-x~20880

Fiind o solutie atractiva in segmentul activitatilor de bricolaj, dar si entry-level  pentru utilizari profesionale, masina de gaurit/insurubat BOSCH GSR 18-2-LI intampina nevoia utilizatorului cu o multime de avantaje.

Dotata cu sisteme de protectie pentru acumulator si motor, in caz de suprasolicitare, supraincalzire, respectiv suprasarcina, BOSCH GSR 18-2-LI va avea asigurata o durata mult mai lunga de viata.

De asemenea, structura sa ergonomica, LED-ul pentru iluminarea sectorului de lucru si clipul de prindere la centura fac masina de gaurit/insurubat foarte practica si usor de manevrat in toate conditiile de lucru.

BOSCH GSR 18-2-LI poate fi acum achizitionat din magazinul online Tehnic Bazar, la o oferta de livrare greu de refuzat, ce va cuprinde:

  • 1/2 inserţie L-BOXX accesorii
  • 1/2 inserţie L-BOXX sculă electrică
  • 2 x acumulatori litiu-ion de 2,0 Ah
  • L-BOXX 136
  • Încărcător rapid AL 1820 CV

Pentru cei curiosi sa exploreze mai mult functiile si utilitatile acestei unelte, informatii suplimentare se gasesc pe magazinul online Tehnic Bazar: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gsr-18-2-li-plus-masina-de-gaurit-insurubat-cu-acumulator-2-x-11108

Comentarii

comentarii

Close