Top Menu

Lucratorii in constructii au un nou instrument capabil sa masoare cu precizie suprafete de pana la 40 m distanta, castigand timp si precizie cu noul telemetru cu laser Bosch GLM 40.

Dispozitivul electric ofera solutii exacte pentru toate tipurile de suprafete masurabile de interior, avand functia de masurare continua si de calculare automata a suprafetelor si volumelor. Mai mult decat atat, acesta este prevazut si cu o functie de schimbare a unitatii de masura, astfel incat rezultatele pot fi redate in metri, picioare sau toli.

Datorita caracteristicilor sale, telemetrul cu laser Bosch GLM 40 si-a gasit utilitatea in estimarea nevoilor de material pentru tencuiala sau vopsirea peretilor, calcularea suprafetelor din camera pentru a determina cantitatea de parchet sau gresie ce trebuie achizitionata, dar si in evaluarea nevoilor de material pentru instalatii electrice sau cabluri.

bosch-glm-40-telemetru-cu-laser~8872

Telemetrul este prevazut cu cinci butoane si un display iluminat, astfel incat citirea rezultatelor sa se poata realiza usor. In plus, cu ajutorul functiei de memorie, sunt retinute ultimele 10 masuratori, la care utilizatorul poate avea acces printr-un singur click. Avand un design compact si o greutate de numai 100 g, telemetrul poate fi usor transportat in buzunarul echipamentului de lucru, fiind prevazut si cu o carcasa robusta, rezistenta la socuri, stropi de ploaie si praf.

Telemetrul cu laser Bosch GLM 40 este certificate ISO, de aceea va oferi rezultate de masurare fiabile in orice imprejurare.

Pentru mai multe informatii si fotografii, va invitam sa consultati magazinul online Tehnic Bazar, de unde puteti si comanda produsul.

Setul de livrare va contine pe langa telemetrul cu laser Bosch GLM 40 si 2 baterii de 1,5 V LR03 si o geanta de protectie. Mai multe detalii, aici: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-glm-40-telemetru-cu-laser-3241

Comentarii

comentarii

Close