Top Menu

Polizoarele unghiulare mari sau profesionale au devenit indispesabile in trusa oricarui meserias, fiind de un real folos daca lucrati in constructii si aveti nevoie sa prelucrati diferite materiale.

Spre deosebire de cele mici, care pot fi folosite cu usurinta doar pentru rezolvarea unor treburi din jurul casei, polizoarele unghiulare mari au doua componente puternice, care le diferentiaza si le fac utilizabile in lucrari mai complexe: motorul si discul.

Polizorul unghiular Bosch GWS 20-230 JH

Daca sunteti in cautarea unui polizor unghiular profesional, recomandarea noastra merge catre Bosch GWS 20-230 JH.

Cu un design compact și o greutate de numai 5,1 kg, polizorul unghiular de la Bosch permite o manevrabilitate usoara in cadrul lucrarilor pe care le aveti de realizat. De asemenea, GWS 20-230 JH este doatat cu un motor Champion puternic, de 2000 W, si un disc cu diametru de 230 mm, aceste caracteristici coferindu-i un avans de lucru rapid.

bosch_gws_20_230

Tototdata, functia de limitare a curentului la pornire, asigura repornirea sculei electrice in siguranta in cazul in care v-ati confruntati cu o pana de curent. Mai mult decat atat, aparatoarea de protectie, rezistenta la torsiune, protejeaza utilizatorul in cazul ruperii discului de slefuire.

Printre caracteristicile sale tehnice importante se numara si existenta bobinajelor blindate, care protejeaza motorul de pulberea rezultata in urma procesului de polizare ascutita, asigurandu-i o durabilitate ridicata.

In plus, datorita rulmentilor cu bile, dublu etansati, si a angrenajului deosebit de robust, veti beneficia de o durata de folosire indelungata a sculei electrice. In plus, capul rotativ al acestuia permite adaptarea optima la orice situatie de lucru.

Polizor unghiular Bosch GWS 20-230 JH este disponibil si in magazinul nostru online, www.tehnicbazar.ro, si cuprinde in setul de livrare si aparatoare de protectie, flansa de prindere, piulita de strangere, cheie pentru splinturi si maner suplimentar.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati pagina produsului aici.

Comentarii

comentarii

Close