Top Menu

Crăciun cu stil. Realizaţi o coroniţă de Crăciun prin folosirea unor ramuri naturale

Crăciunul este aproape. Este timpul să scoateţi coroniţele de Crăciun din pod şi să vă gândiţi cum să decoraţi pereţii în anotimpul sărbătorilor. Coroniţele reprezintă mereu o ideea bună pentru decoraţiuni. Arată bine atât pe uşa din faţă, cât şi în jurul casei. Permiteţi-ne să vă arătăm cum puteţi realiza o decoraţie de Crăciun rapid şi în doar câţiva paşi prin folosirea uneltelor adecvate.

 

PROCESUL PROIECTULUI ÎN ETAPE

1 Pasul 1
Cumpăraţi ramuri care au fost colorate în alb pentru a face o coroniţă atractivă sau vopsiţi prin pulverizare ramurile pe care le-aţi adunat. Legaţi-le şi curbaţi-le cu grijă formând o coroniţă. Apoi legaţi-le discret cu un fir la distanţe egale.

 

 

 

2 Pasul 2
Desenaţi o stea pe o placă de lemn, folosind un echer şi un creion. Cum? Puteţi suprapune două triunghiuri echilaterale unul peste altul. Fiecare are un unghi de 60°. Unghiul din vârful primului triunghi este orientat în sus şi cel suprapus este orientat în jos.

 

 

 

3 Pasul 3
În cazul în care hexagrama, aşa cum mai este denumită steaua cu şase vârfuri, este reuşită, tăierea este pasul următor. Folosiţi Dremel® 4200 şi discul de tăiere în lemn EZ Speedclic SC 544 pentru a tăia lemnul în plus de-a lungul liniei trasate.

 

 

 

4 Pasul 4
Puneţi un burghiu pentru lemn de 6 mm (636) în Dremel® 4200, care datorită sistemului rapid EZ Change nu implică folosirea unei chei fixe sau chei inelare. Efectuaţi un orificiu între cele două puncte ascuţite alte stelei. Îl veţi folosi mai târziu pentru a fixa steaua pe ramură.

 

 

 

5 Pasul 5
Vopsiţi steaua prin pulverizare pe ambele părţi şi lăsaţi să se usuce. Scrieţi urarea de Crăciun – de exemplu, Crăciun Fericit – pe stea. Treceţi funda prin orificiul făcut anterior şi lăsaţi-o suficient de lungă pentru a suspenda steaua în centrul coroanei.

 

 

 

6 Pasul 6
Folosiţi pistolul de lipit Dremel® şi batoanele de lipit GG02 pentru a adăuga ultimele decoraţiuni la coroană prin lipirea câtorva globuri de Crăciun la distanţe egale. Aşteptaţi până când plasticul fierbinte s-a răcit şi atârnaţi coroana cu stea în mijloc – Crăciun Fericit!

 

 

 

ALTE ACCESORII

  • Ramuri albe
  • Echer
  • Baton corector alb
  • Panglică
  • Pensulă
  • Fir de legare
  • Tub spray de vopsea
  • Placă fibrolemnoasă cu o grosime de 3mm
  • Aproximativ 50 de globuri de Crăciun mici

Variante de produse ce pot fi cumparate pe TehnicBazar pentru acest proiect:

4200

Dremel 4200-4/75 Unealta multifunctionala, 175 W

 

 

 

 

SC544

Dremel SC544 EZ SPEEDCLIC Disc de taiere a lemnului

 

 

 

 

636

Dremel 636 Set de burghie pentru lemn (4 buc.)

 

 

 

930

Dremel 930-18 HOBBY Pistol de lipit

 

 

 

GG02

Dremel GG02 Baghete de lipit universale de temperatura mica, set de 12

 

 

 

402

Dremel SC402 Mandrina Ez Speedclic

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

Close