Top Menu

Inele de şerveţele cu un aspect de baston de zahăr. Realizaţi inele artistice de şerveţele pentru masa festivă

Inelele de şerveţele pe care le-aţi decorat singur atrag cu siguranţă atenţia la fiecare masă de Crăciun, fie ele decorate cu steluţe strălucitoare sau în roşu şi alb ca bastonaşele de zahăr sau cu bucăţi de piatră. Cu uneltele adecvate puteţi face în doar câţiva paşi ceva care să corespundă cu stilul dvs. personal şi care să atragă atenţia în mod subtil către şerveţelele de pe masa festivă. Crăciun Fericit tuturor!

 

PROCESUL PROIECTULUI ÎN ETAPE

1 Pasul 1
Începeţi prin pulverizare din belşug. Alegeţi culoarea favorită şi oferiţi inelelor pentru şerveţele o nouă piele. Vopsirea prin pulverizare aplică vopseaua în mod uniform. Apoi, lăsaţi totul la uscat.

 

 

 

 

2 Pasul 2
Aici puteţi afla cum să realizaţi cu succes aspectul de bastonaş de zahăr. Folosind creionul, trasaţi cu grijă linii diagonale la o distanţă de doi centimetri pe inelul de şerveţel. Cu o pensulă subţire aplicaţi adeziv de reliefare la fiecare spaţiu intermediar.

 

 

 

3 Pasul 3
Acum, presăraţi pudră de reliefare pe spaţiul intermediar pe care aţi aplicat adezivul. Pudra în plus poate fi îndepărtată prin folosirea unei perii curate.

 

 

 

 

4 Pasul 4
Apoi, încălziţi pudra cu Dremel® VersaTip utilizând duza suflantă pentru aer cald până când devine lichidă. După ce s-a răcit, se lipeşte bine pe inel.

 

 

 

 

5 Pasul 5
Indicaţie creativă Dremel: Nu există limite în care imaginaţia dvs. nu vă poate duce în decorarea inelelor pentru şerveţele. În cazul în care preferaţi steluţe, puneţi ştrasurile Hotfix acolo unde le doriţi sau prin folosirea foarfecei şi fixaţi-le precis cu Dremel® VersaTip şi vârful de lipire. Încălzeşte adezivul pe partea din spate a pietrelor până când acestea sunt ataşate pe inelul de lemn. Modelele pirogravate în lemn sunt o alternativă la ştrasuri şi la steluţe şi pot fi realizate prin folosirea ataşamentului de pirogravură Dremel® VersaTip.

 

 

ALTE ACCESORII

  • Pensulă
  • Foarfecă
  • Bază de carton
  • Inele de lemn pentru şerveţele (aprox. 4 cm în diametru)
  • Ştrasuri cu lipire la cald
  • Pudră de reliefare şi adeziv de reliefare
  • Vopsea acrilică sau un tub de vopsea spray

 

Variante de produse ce pot fi cumparate pe TehnicBazar pentru acest proiect:

VersaFlame

Dremel 2200-4 VersaFlame Unealta cu gaz

 

 

 

VersaTip 1

Dremel 2000-6 HOBBY VersaTip Unealta cu gaz

 

 

 

dremel-versatip-2000-6-decorating-kit-pistol-de-lipit-pe-gaz-6-9892

Dremel VersaTip 2000-6 (Decorating Kit) Pistol de lipit pe gaz, 6 accesorii, 6 aplicatii diferite

 

 

 

Comentarii

comentarii

Close