Top Menu

Cu totii ne dorim sa avem o gradina frumoasa si o casa primitoare, unde sa ne intoarcem cu drag la sfarsitul programului. Insa de cele mai multe ori, acest lucru inseamna sa ne dedicam cateva ore dupa job sau in weekend pentru curatenie. Spre fericirea noastra, exista diverse dispozitive care ne usureaza munca, astfel incat la finalul zilei sa putem rasufla usurati.

Spre exemplu, pentru ingrijirea curtii este ideala o masina de spalat cu presiune, care poate fi folosita pentru curatarea gradinii, a terasei si chiar in interiorul masini. Jetul de apa cu presiune va curata cu usurinta orice suprafata, chiar daca aceasta este mai greu accesibila. Datorita manevrabilitatii usoare a masinilor de spalat cu presiune, acestea pot fi folosite cu usurinta si de catre femei pentru curatrea teraselor sau a foisoarelor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este ii adaugati detergent si sa o conectati la o sursa de apa.

Daca v-ati convins ca trebuie sa achizitionati o masina de spalat cu presiune, va invitam sa aruncati o privire pe magazinul nostru online, la masinile de spalat cu presiune de la Bosch, unde veti putea afla ce produse sunt disponibile si care sunt caracteristicile fiecareia. Spre exemplu, masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 33-11 beneficiaza de o instalare rapida si usoara si un design compact si stabil. De asemenea, are un sistem de depozitare inovatoare a furtunului, suport integrat pentru accesorii, sistem de oprire automata si sistem pentru dozarea detergentului.

Daca veti decide sa o achizitionati, trebuie sa stiti ca masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 33-11 contine in setul de livrare:

  • Duza Jet-Fan fixa
  • Lance (F 016 F04 462)
  • Filtru de apa transparent (F 016 800 363)
  • Furtun inalta presiune 3 m (F 016 F04 583)
  • Duza de inalta presiune pentru spuma de 450 ml

Mai multe informatii aflati dand click aici.

bosch-aqt-33-11-masina-de-curatat-cu-inalta-presiune-1300-w~20035

Comentarii

comentarii

Close