Top Menu

Deseori, in gospodarie, ne confruntam cu diverse provocari, de la defectiuni minore pana la lucrari complexe, care necesita a fi reparate prin sudura. Astfel, ne vedem nevoiti a apela la o persoana care dispune de un aparat de sudura, ba mai mult decat atat, va trebui sa suportam si anumite costuri pentru acest serviciu.

Dar v-ati gandit oare cat de eficient ar fi daca am dispune de propriul aparat de sudura? Am economisi bani, timp si am rezolva de unii singuri  toate reparatiile ce tin de impreunarea a doua obiecte din materiale metalice, prin procesul de sudura.

De aceea, noi recomandam achizitionarea cat mai rapida a unui aparat de sudura, in sistem invertor, construit din componente electronice, precum Telwin Force 165. Veti beneficia astfel de toate avantajele unui aparat de sudura practic, usor de folosit si depozitat in orice gospodarie, datorita cutiei de transport inclusa in pachetul de livrare a produsului.

Telwin Force 165

Telwin Force 165 este un aparat de sudura monofazat, pentru sudura in curent continuu prin procedeul MMA, cunoscut in limbajul popular drept “sudare electrica”, adica sudare cu arc electric, ce se formeaza intre electrodul invelit si piesa.

Sudarea prin procedeul MMA este cel mai versatil procedeu de sudare, putand fi utilizata pentru sudarea tuturor materialelor.

invertor_de_sudura_telwin_force_165_acx

Avanteje

Desigur, Telwin Force 165 are si avantaje cum ar fi controlul instanteneu al transferului materialului de adaos ce permite o sudura de calitate cu mai multe tipuri de electrozi – rutilici, bazici, inox, fonta etc.

Din punctul nostru de vedere, unul din principalele avantaje pe care ni le aduce Telwin Force 165 este protectia termostatica la supratensiune, subtensiune, supracurent, etc., precum si o stabilitate mare a curentului de sudura la fluctuatii ale tensiunii de alimentare.

De asemenea, un alt avantaj il reprezinta intreruperea automata atunci cand electrodul este in scurt circuit si in absenta arcului.

Telwin Force 165 poate fi achizitionat din magazinul online Tehnic Bazar, completand formularul de comanda de aici. Aparatul de sudura va fi livrat impreuna cu:

  • Cablu de sudura cu cleste port-electrod;
  • Cablu de masa cu cleste;
  • Cablu cu stecher;
  • Masca de sudura;
  • Perie cu ciocanel pentru zgura;
  • Cutie de carton pentru transport.

Comentarii

comentarii

Close