Top Menu

Igienizarea si curatarea bunurilor personale ar trebui sa faca parte din rutina oricarei familii, pentru sanatatea si bunastarea caminului, fie ca vorbim de curatarea in mediul exterior a masinii, a biciletei, a uneltelor ori a mobilierului de gradina.

Iar pentru toate aceste activitati, omul a devenit din ce in ce mai inventiv si a pus in practica tot mai multe idei in incercarea de a-si usura viata si a economisi timpul. Astazi putem respira usurati caci tehnologia a ajuns la nivelul in care suntem inconjurati peste tot de masinarii care ne vin in ajutor la curatenie, fara a ne deplasa in afara casei, fara a consuma timp si fara a cheltui bani.

De aceea, va prezentam aparatul de curatat cu inalta presiune BOSCH AQT 33-11, o masinarie compacta, cu care nu trebuie sa depuneti niciun efort pentru intrebuintarea sa.

Depozitare usoara  si conectare rapida la sursa de apa

Aparatul este destinat uzului casnic, si il puteti depozita foarte usor in garaj, debara sau in orice alt spatiu mic, datorita formei sale compacte. Furtunul si accesoriile sale se depoziteaza si ele in mod practic, direc pe masina de curatare cu inalta presiune. Astfel, il puteti transporta foarte usor si economisi spatiu de depozitare.

In plus, expediem masina de curatare cu presiune gata asamblata, putand sa o utilizati imediat dupa scoaterea din cutie. Nici in privinta cuplarii la sursa de apa nu trebuie sa va ingrijjorati. Tot ce trebuie sa faceti este sa racordati fara efort furtunul de inalta presiune la scula si lance, cu ajutorul sistemului Click Fit, si apoi sa-l conectati la robinet.

Datorita functiei de absorbire automata, masina de curatare va functiona atat prin conectarea la o conducta standard de apa, cat si la un butoi cu apa de ploaie. Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza si de un accesoriu de absorbire care permite extragerea apei din surse mai adanci, precum iazurile.

Bosch AQT33-11-C aparat de curatat de inalta presiune

Curatare rapida si flexibila

Masina de curatare Bosch AQT 33-11 functioneaza cu un debit de apa de pana la 330 de litri pe ora si cu puterea unui motor de 1300 W.

In cazul in care doriti sa curatati mobilierul de gradina, aparatul este dotat cu o duza de inalta presiune, unde veti adauga detergentul. De mare ajutor pentru curatarea bunurilor aflate la o distanta mai mare, va fi si cablul de alimentare lung de 5 metri. Iar pentru momentele in care intrerupeti activitatea, in spatele aparatului aveti un suport practic de depozitare pentru pistol si lance.

Car kit CADOU

Cu BOSCH AQT 33-11 nici drumurile la spalatoria auto nu vor mai fi atat de dese, caci acum puteti face asta in confortul propriului camin, datorita kit-ului de masina cu care aparatul vine la livrare.

Pe langa acest kit, masina va fi insotita si de alte accesorii precum: duza 90°, duza Jet-Fan fixa, duza de inalta presiune pentru spuma de 450 ml, duza rotativa, filtru de apa transparent, furtun inalta presiune de 5m, lance si laveta pentru spalare.

 

BOSCH AQT 33-11 poate fi comandat din magazinul online Tehnic Bazar, dand click aici.

Comentarii

comentarii

Close