Top Menu

Privim cu zambetul pe buze catre gradina frumos amenajata ce ne aduce prospetime si culoare in curte si ne gandim cum am putea sa o ingrijim cat mai eficient, astfel incat sa ne incante privirile un timp cat mai indelungat. Si multumita noilor tehnologii, acest lucru este posibil astazi fara a depune foarte mult efort si intr-un timp cat mai scurt.

In acest sens, de un real folos sunt motocoasele, care isi gasesc utilitatea atat pentru lucrari ocazionale in jurul gradinii sau a gospodariei, cat si pentru lucrari de peisagistica si lucrari semiprofesionale.

Astazi va aducem mai multe informatii despre motocoasa EM2600U de la Makita, cu motor silentios in 2 timpi, ideala pentru lucrarile efectuate in gradina. Motocoasa este dotata cu o pompa Primer, catalizator si maner reglabil cauciucat ajustabil, pentru confort si mobilitate sporita.

makita-em2600u-motocoasa-cu-motor-2t~4494

 Avantajele utilizarii motocoasei Makita EM2600U

  • In primul rand, este important sa stiti faptul ca acest model de motocoasa este robust si usor de folosit, ceea ce face ca munca pe care o depuneti sa fie mult mai eficienta.
  • Manerul ergonomic este proiectat astfel incat utilizarea motocoasei sa fie cat mai confortabila.
  • In plus, manerul are calitatea de a fi multifunctional, asigurand operarea tuturor comenzilor in mod eficient.
  • Greutatea aparatului, de numai 5 kg, face ca utilizarea sa sa fie extrem de usoara, reducand astfel consumul de energie si timp pentru lucrarile efectuate.
  • Consumul de combustibil este mai redus fata de alte motocoase datorita tehnologiei Catalytic Convertor. De asemenea, eliminarea de noxe este redusa.
  • Dotarea cu pompa Primer permite o pornire rapida si fara probleme.
  • Setul de livrare contine un cutit cu 4 dinti, precum si cap cu fir Tap&Go, special concepute pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, indiferent de tipul de lucrari efectuate.

Motocoasa Makita EM2600U are o capacitate cilindrica de 25,7 cmc si o putere de  1.2 CP, fiind alimentata cu benzina.

Pentru mai multe informatii referitoare la acest produs, va rugam sa accesati magazinul online Tehnic Bazar.

Comentarii

comentarii

Close