Top Menu

Cosirea fanului era candva o operatiune epuizanta, care necesita timp si rabdare. Odata cu trecerea timpului insa, marii producatori de scule electrice de mana si accesorii au gasit solutii pentru a veni in ajutorul nostru si a ne usura munca. In acest sens, motocositoarele au devenit solutia ideala pentru taierea fanului intr-un timp record si fara un efort prea mare.

Si pentru a raspunde tuturor nevoilor, producatorii au lansat mai multe modele, adaptate suprafetelor ce trebuie lucrate si gradului de dificultate ce le insoteste. Astfel, motocositoarea Bertolini AGT B53 – Honda GX200, datorita echiparii cu bara de taiere, este utila pentru cosirea fanului cu o inaltime de pana la 115 cm. De asemenea, este prevazuta cu sistem de protectie pentru bara si prezinta avantajul de a aduna cultura taiata.

bertolini-agt-motocositoare-agt-140

Motocositoarea de la Bertolini are un motor in 4 timpi, cu 6.5 CP si este dotata cu priza de putere independenta. Alte caracteristici care o recomanda sunt: transmisia profesionala in baia de ulei, cutia de viteze cu doua functii, una inainte si una inapoi, si dispozitivul de cuplare rapida “QUICKFIT“, care permite asamblarea facila a accesoriilor.

De asemenea, motocositoarea Bertolini AGT B53 – Honda GX200  are un ghidon echipat cu sistem anti-vibratii a carui inaltime se poate regla pentru o pozitie corecta de lucru. Mai mult decat atat, inversorul de sens rapid, atasat pe ghidon, permite schimbarea sensului fara a interveni asupra turatiei motorului.

O alta calitate a motocositoarei este aceea ca protejeaza persoana care o foloseste, in timpul lucrului, datorita dispozitivului motor stop, care opreste automat motorul in cazul in care aceasta a fost scapat de sub control.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre motocositoarea Bertolini AGT B53, va invitam sa accesati magazinul nostru online de scule electrice de mana si accesorii Tehnic Bazar sau acest link.

Comentarii

comentarii

Close