Top Menu

Ce nu trebuie sa lipseasca din casa oricarui gospodar? Dar din trusa de scule a oricarui profesionist? Raspunsul este simplu: o masina de gaurit.

Ei bine, aceasta unealta electrica este extrem de folositoare si eficienta, atat pentru micile reparatii si redecorari din casa, cat si pentru lucrari de constructie complexe. Tocmai de aceea, specialistii din domeniu au conceput modele care sa raspunda ambelor nevoi. In articolul de astazi vom vorbi despre masinile de gaurit profesionale. Acestea sunt prevazute cu accesorii suplimentare si au o capacitate mai mare de lucru.

Masinile de gaurit profesionale sunt folosite in constructii si isi gasesc utilitatea in special pentru gaurirea betonului si a altor suprafete dure unde este necesara functia de percutie. De asemenea, ele pot fi folosite pentru lucrari in lemn, otel si chiar zidarie moale.

gsb-1300-drill-machine-bosch-1100x1100-imaec98yg8wzrse3

In acest sens, producatorul Bosch a reusit sa imbine cu succes caracteristici importante ale unei masini de gaurit, astfel incat aceasta sa raspunda cat mai multor nevoi, intr-un mod cat mai eficient. Modelul Bosch GSB 1300, permite utilizarea sa in regim continuu datorita butonului de blocare, iar designul sau modern si ergonomic, de numai 26,2 cm lungime si 25,3 cm latime, asigura o utilizare usoara si o manevrabilitate ridicata.

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 1300 are o mandrina din metal, cu coroana dintata de 13 mm, functie de rotire dreapta/ stanga, precum si posibilitatea de comanda electronica pentru o gaurire cat mai exacta. Un avantaj al masinii de gaurit Bosch este faptul ca aceasta este construita in totalitate cu rulmenti, ceea ce ii asigura o durata lunga de viata.

De asemenea, este prevazuta cu un maner suplimentar si un limitator de reglare a adancimii, care asigura totodata si o comutare usoara intre gaurire simpla si gaurire cu percutie. Acest model dispune si de un motor cu puterea de 550 W, performant si fiabil pentru lucrarile dificile din domeniul constructiilor.

In acest sens, masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 1300  ofera un diametru maxim de gaurire in lemn de 2,5 cm, un diametrul de gaurire in otel de 1 cm si un diametru de gaurire in beton de 1,3 cm.

Va invitam sa urmariti un video de prezentare al produsului:

Mai multe informatii despre produs, gasiti aici.

Comentarii

comentarii

Close