Top Menu

Vara nu este numai anotimpul in care ne bucuram din plin de soare si de zilele de vacanta, este si acea perioada a anului in care ne dorim si ne rezervam timp sa aducem un suflu nou locuintei. Iar una din metodele cele mai de efect este vopsirea peretilor sau a diferitelor suprafete in culori cat mai vesele si de impact.

Dar pentru reusita proiectului, orice pasionat de bricolaj stie ca o buna parte din rezultatul final se datoreaza uneltelor si materialelor pe care le foloseste. De aceea, astazi vom vorbi despre unul dintre cele mai versatile sisteme de pulverizare a vopselei – BOSCH PFS 3000-2.

pulverizator de vopsea bosch pfs

Culori noi pentru caminul tau

Fie ca doresti sa schimbi culoarea piselor de mobilier sau a peretilor, sistemul de pulverizare PFS 3000-2 te va scuti de efortul vopsitului clasic cu pensule si role de mana. Cu Bosch PFS 3000-2 tot ceea ce trebuie sa faci este sa cumperi vopseaua in culoarea aleasa, sa o introduci in rezervor si sa dai frau liber creativitatii.

Daca inainte iti faceai griji ori de cate ori trebuia sa vopsesti peretii fiindca la cea mai mica neatentie sau neindemanare vopseaua se aplica cu imperfectiuni, acum, dotorita sistemului ALL Paint, vei obtine garantat o culoare uniforma pe intreaga suprafata si inclusiv in spatiile cele mai mici.

Practic si versatil, sistemul de pulverizare Bosch PFS 3000-2 se poate folosi cu o curea de umar, ceea ce iti va face lucrul flexibil si extreme de confortabil.

Bosch PFS 3000-2

Putere – Flexibilitate – Manevrabilitate

Bosch PFS 3000-2 este dotat cu un motor de 650 W, cu reglare in doua trepte , ceea ce iti va permite sa aplici vopsea atat pe lemn, cat si pe pereti. In plus, datorita rezervorului de vopsea ConstantFeed, chiar si atunci cand vei lucra deasupra capului sau aproape de sol, alimentarea cu vopsea se va face in mod uniform.

Un alt atuu al Bosch PFS 3000-2 este flexibilitatea datorata atat tubului de aspirare lung de 2 metri, cat si curelei de umar cu care vei lucra confortabil. Mai mult decat atat,  Sistemul practic SDS iti va permite reumplerea rapida a rezervorului de vopsea si curatarea sistemului cu usurinta.

bosch-pfs-3000-2-sistem-de-pulverizare-fina-650-w~12660

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa faci o schimbare in locuinta, te invitam pe site-ul magazinului Online Tehnic Bazar sa afli cum poti achizitiona Sistemul de pulverizat vopsea Bosch PFS 3000-2.

sistem de pulverizare Bosch PFS 3000-2

Comentarii

comentarii

Close