Top Menu

Orice meserias trebuie sa aiba in trusa sa un ciocan rotopercutor, cu putere medie, care sa il ajute in executarea lucrarilor de gaurire si spargere din domeniul constructiilor. De asemenea, scula electrica mai poate fi folosita si in prelucrarea lemnului, in metalurgie, dar si pentru uzul casnic, fiind ideala si pentru gospodarii in care poate fi utilizata pentru mici amenajari interioare.

Cu ajutorul ciocanului rotopercutor pot fi realizate gauri de pana la 1,9 cm adancime in suprafete imposibil de penetrat cu alte unelte, cum ar fi in beton sau caramida. Utilizarea unei astfel de scule va determina calitatea lucrarii, precum si timpul alocat in raport cu amploarea sa.

De aceea, recomandarea noastra pentru toate tipurile de lucrari amintite mai sus este ciocanul rotopercutor Makita HR2470, cu o putere de 780 W si sistem de prindere SDS-PLUS. In primul rand, datorita sistemului de ghidare a mandrinei, schimbarea burghielor va fi mult mai usoara, ceea ce va spori eficacitatea in timpul lucrului. De asemenea, ciocanul rotopercutor este prevazut cu toate cele trei moduri de operare: percuție, rotopercuție și rotație fără percuție. Acest lucru il face fiabil pentru o gama variata de lucrari, fiind indicat atat in lucrari de constructie, realizate de meseriasi, cat si in lucrari  din jurul casei realizate de gospodari.

Astfel, functia de rotopercutie asigura o penetrarea mai rapida a suprafetelor dure prin spargerea si gaurirea peretilor din beton sau caramida. Poate fi utilizata atunci cand instalam hota pentru a realiza gaura prin care va trece burlanul. Functia de percutie asigura spargerea unor suprafete mai putin dure, in cazul in care avem nevoie, spre exemplu, de inlaturarea gresiei si a faiantei din casa pentru inlocuirea acesteia, iar functia de rotatie fara percutie pentru a da gauri in perete necesare pentru tablouri sau mobila.

Ciocanul rotopercutor Makita HR2470  este prevazut si cu turatia si cuplul functiei ,,revers”, care este aceeasi ca si la rotatia ,,înainte” prin folosirea unui bloc inversor compact. De asemenea, scula electrica dispune si de un intrerupator si buton de blocare de dimensiuni mari, ce permite o actionare facila. Nu in ultimul rand, producatorii Makita asigura o durabilitate ridicată a mecanismului, motorului și periilor de carbon.

Alte caracteristici tehnice, precum si fotografii si video-uri, gasiti pe pagina produsului a magazinului nostru online Tehnic Bazar, dar si aici .

Comentarii

comentarii

Close