Top Menu

Desi anotimpul cald este pe sfarsit, treaba horticultorilor este departe de a fi terminata. Acestia trebuie sa se pregateasca pentru tratamentele cu insecticide la mar si par, absolut necesare in perioada toamnei din cauza daunatorului din San Jose, invitatul nepoftit al pomilor fructiferi.

De un real folos pentru horticultori in aceasta perioada si numai este atomizorul Ruris A103s, care le va usura munca si va face ca timpul si efortul dedicate acestei activitati sa fie reduse considerabil.

Atomizorul Ruris A103S este dotat cu patru moduri de pulverizare a solutiei, fiind rezistent la exploatarea industriala datorita materialelor rezistente din care este confectionat. Astfel, horticultorii isi pot mari gama de tratamente aplicate impotriva daunatorilor, materialul plastic din care este alcatuit bazinul si tubul deflector, fiind rezistent la orice tip de substante chimice si fungice folosite in pomicultura.

De asemenea, atomizorul de la Ruris este dotat cu o pompa de presiune care permite stropirea la 90 grade a jetului de solutie. Datorita tubului deflector, care are in dotarea standard cilindrul rotativ pentru formarea jetului elicoidal (in forma de spirala), stropirea este naturala prin aplicarea totala a 99% din solutie pe toata suprafata fructelor, frunzelor, protejand astfel in totalitate orice tip de planta. Din pacate, daca plantele sunt stropite partial, tratamentul nu isi va mai face efectul.

 

Distanta de pulverizare de pana la 12 metri

Un alt atu al atomizorului Ruris este dotarea cu sistemul de pulverizat produse chimice sau fungicide, atat sub forma de granulatii solide, cat si sub forma de prafuri.

Dispozitivul functioneaza pe baza unui amestec de combustibil si ulei, avand o capacitate a rezervorului de 14 litri si un consum de doar 0,65 l/h. Astfel, el poate fi folosit cu usurinta pe suprafete mari, fara intreruperi determinate de alimentare. Tratamentele pot fi aplicate pana la 12 metri pe orizontala, precum si pe verticala, avand o distanta de pulverizare mare, care va face munca dumneavoastra mai eficienta.

Modul de actionare a turatie motorului se face in mod controlat cu ajutorului manerului multifunctional, iar viteza de refulare este de 100 km/h.

Astfer, cu ajutorul atomizorul Ruris A103s, pomii dumneavoastra fructiferi vor fi protejati de daunatori precum rapanul, fainarii, monilioza, paduchii de frunze sau viermii de mere, ajutandu-va sa aveti culturi productive si sanatoase.

Mai multe detalii despre atomizorul Ruris A103s, gasiti in magazinul nostru online de scule electrice de mana si accesorii, Tehnic Bazar.ro .

Comentarii

comentarii

Close