Top Menu

Ce poate fi mai placut decat mirosul de fan proaspat cosit?

Daca ai petrecut copilaria la tara, cu siguranta ai amintirea cositului cand aceasta activitatea inca se facea manual. Intre timp insa, lucrurile s-au schimbat, iar activitatea cositului a devenit mai placuta si mai putin solicitanta odata cu aparitia motocoaselor pe benzina.

Ce trebuie sa stii este ca o astfel de motocoasa poate fi utilizata atat pentru taierea fanului, cat si pentru indepartarea ierburilor inalte si chiar tunderea gazonului.

Putere medie, eficienta ridicata cu Ruris DAC 210

Daca te afli in cautarea unei astfel de motocoase, noi iti recomandam modelul DAC 210 de la RURIS, pentru un foarte bun raport pret-calitate pentru categoria motocoaselor cu putere medie.

Ruris DAC 210 este o motocoasa de umar, cu un design gandit special pentru a repartiza egal greutatea si a evita orice discomfort care poate aparea in timpul utilizarii.

ruris-dac-210-fir-si-cutit-motocoasa-de-umar~5055

Fie ca ai experienta in manevrarea unei motocoase electrice sau abia acum te initiezi in aceasta activitate, acest model de motocoasa iti va permite sa lucrezi cu usurinta si placere.

In plus, motorul de 1.7 CP iti ofera libertatea de a folosi multimple accesorii, facand din motocoasa de umar DAC 210 o unealta versatila.

La comandarea produsului RURIS DAc 210, din magazinul online Tehnic Bazar, vei primi cadou si un autocut automat cu fir.

Mai multe informatii tehnice despre motocoasa de umar Ruris DAC 210 , precum si formularul de comanda, gasesti aici.

Sa cosim cu spor!

Comentarii

comentarii

Close