Top Menu

Vi s-a intamplat de mai multe ori sa va confruntati cu o pana de curent prelungita, ruinand astfel atmosfera din casa, dar si buna dispozitie si linistea celor mici? In cel mai fericit caz, o lanterna la indemana poate sa va scoata din incurcatura pe moment, insa, cum de multe ori o pana de curent poate sa dureze de la cateva ore in sus, cu siguranta lanterna nu va mai fi o solutie eficienta.

Tocmai de aceea, venim in ajutorul vostru cu o alternativa profesionista, lasand de acum inainte problema energiei electrice in grija unui generator de uz casnic.

Recomandarea noastra merge catre generatorul de curent monofazat cu o putere de 25000W,  rezervor de 15l si un motor pe benzina in 4 timpi ce dezvolta 7CP, capabil sa asigure o autonomie de pana la 17 ore doar cu jumatate din puterea sa.

Desigur, un astfel de generator il veti putea folosi nu numai in cazul in care ramaneti fara electricitate in casa. Aparatul poate fi utilizat cu succes, atat pentru activitati in care aveti nevoie de o conexiune continua la curent, cat si acolo unde nu dispuneti de o sursa de alimentare la energie electrica.

Un alt avantaj al generatorului de curent Ford tools FG3050P il reprezinta sistemul electronic AVR de reglare a tensiunii, care va mentine in siguranta echipamentele electronice in cazul unor fluctuatii de tensiune. In plus, protectia la suprasarcina opreste automat generatorul pentru a evita eventualele avarii.

ford-tools-fg3050p-generator-de-curent-monofazat-2500-w-avr-inclus25508

Pentru ca utilizarea generatorlui sa fie cat mai usoara si la indemana pentru orice persoana, panoul de control al aparatului este dotat cu un afisaj unde veti putea verififca numarul de ore de functionare, voltmetrul si frecventa.

Iar daca va faceti griji in ceea ce priveste manevrarea generatorului de curent Ford tools FG3050P, va asiguram ca are o greutate redusa si dimensiuni compacte care va vor facilita manevrarea aparatului oriunde doriti sa-l folositi sau transportati.

Daca v-am starnit curiozitatea si doriti sa aveti o casa echipata pentru situatii imprevizibile, va invitam pe magazinul online Tehnic Bazar pentru detaliile ce tin de achizitionarea produsului: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/ford-tools-fg3050p-generator-de-curent-monofazat-2500-w-avr-inclus-12833

Comentarii

comentarii

Close