Top Menu

Esti obosit de caratul numeroaselor unelte voluminoase si grele, incomod de carat pana la locul unde ai de executat lucrari? Ti se intampla des ca taiatul de gresie ori faianta sa iti provoace numai batai de cap din cauza uneltelor vechi pe care le folosesti?

Ei bine, de azi inainte poti elimina aceste riscuri folosind cu incredere noul dispozitiv semiprofesional de taiere a gresiei si faiantei BOSCH PTC 1, fara a mai fi conditionat de un dispozitiv mare, greu  si mai putin eficient.

bosch-ptc-1-dispozitiv-taierea-placilor-de-faianta-si-gresie3186

Cu noul dispozitiv semiprofesional de taiere BOSCH PTC 1, munca devine mult mai placuta si usoara.Crestarea sau taierea gresiei o poti face simplu, folosindu-te de miscari doar din incheietura mainii.

bosch-ptc-1-dispozitiv-taierea-placilor-de-faianta-si-gresie3187

Si pentru ca cerintele clientilor te pot lua intotdeauna prin surprindere, este bine sa fii oricand pregatit. Iar pentru asta, cu Bosch PTC1 poti cresta si apoi sparge fara probleme faianta, gresia ori sticla pe staţia de tăiere PLS 300 într-un domeniu al unghiurilor de la -45° până la +45°. In plus, pe statia de taiere, ghidarea se va face la fel de simplu prin intermediul canalului de ghidare.

Si vestile bune nu se opresc aici, caci, la comandarea dispozitivului de taiere gresie si faianta Bosch PTC1, vei primi in setul de livrare atat un opritor cu scala gradata, cat si doua concasoare conice pentru asezarea placilor.

bosch-ptc-1-dispozitiv-taierea-placilor-de-faianta-si-gresie3184

Dispozitivtul de taiere gresie si faianta il puteti achizitiona din magazinul online Tehnic Bazar, completand formularul de comanda de aici.

Comentarii

comentarii

Close