Top Menu

Gresia si faianta nu au fost niciodata mai usor de taiat ca acum, cu noul dispozitiv pentru taiere de la Bosch PTC 470. Produsul se adreseaza atat profesionistilor din constructii, cat si persoanelor fara o experienta in acest domeniu, fiind foarte versatil si usor de folosit.

Asadar, Bosch PTC 470 taie foarte repede si precis placile de gresie si faianta de pana la 470 mm, fiind prevazut cu un dispozitiv de masurare a acestora si de setare a unghiului de taiere, astfel incat operatiunea sa se faca simplu, cu maxima acuratete si precizie. De asemenea, acesta asigura o buna fixare a materialului, iar dispozitivul de taiere performant, acoperit cu un strat de titan, asigura crestarea si spargerea confortabila a placilor intr-o singura etapa de lucru.

bosch-ptc-470-dispozitiv-taierea-placilor-de-faianta-si-gresie12692

Avantajele utilizarii Bosch PTC 470

Spre deosebire de alte produse similare, Bosch PTC 470, dispozitivul de taiere a placilor de gresie si faianta, asigura o inalta precizie in ceea ce priveste taierea fasiilor inguste, dispune de un limitator unghiular de 45° stabil, care garanteaza o taiere precisa pe diagonala.

In plus, dispozitivul are o dimensiune redusa, de 24 cm x 82 cm x 29 cm raportat la grosime, lungime si inaltime. Greutatea sa este de numai 7,4 Kg, ceea ce il face extrem de usor de manevrat. Nu in ultimul rand, are incorporat un sistem de manere, ceea ce il face usor de transportat  si utilizat in orice spatiu.

Cum se realizeaza taierea placilor cu ajutorul Bosch PTC 470

Persoanele care nu au mai folosit un astfel de dispozitiv, trebuie sa cunoasca cativa pasi simpli care asigura o taiere eficienta a placilor, astfel:

  1. Se plaseaza placile de gresie si faianta in spatial special destinat fixarii si taierii lor;
  2. Se seteaza dimensiunile placii si ale unghiului de taiere cu ajutorul dispozitivului de masurare;
  3. Se taie placile cu ajutorul unui incisor acoperit cu un strat de titan;
  4. Prin intoarcerea poansonului de rupere lateral integrat, placa este rupta perfect pe linia de taiere trasata anterior.
  5. Cu ajutorul unei scale de pe liniar si opritor, se va putea realiza o executie cu precizie milimetrica, iar opritorul unghiular de 45° inclus in pachetul de livrare, va face posibila taierea diagonala.

bosch-ptc-470-dispozitiv-taierea-placilor-de-faianta-si-gresie12690

De asemenea, raportul calitate-pret pentru acest produs este unu extrem de bun. Insa mai multe informatii despre acest aspect, precum si despre comanda si transport, gasiti pe site-ul distribuitorului national, TehnicBazar.ro (www.tehnicbazar.ro), magazinul online de scule electrice de mana si accesorii sau pe pagina produsului ce poata fi accesata aici.

Comentarii

comentarii

Close