Top Menu

Vi s-a intamplat ca taierea placilor de gresie si faianta in anumite unghiuri, mai putin comune, sa devina o munca realmente dificila si plina de provocari in conditiile in care, nu de putine ori, ati fost nevoiti sa ciobiti pur si simplu placile de gresie ori faianta pentru a se potrivi in locul dorit? Si totul pentru a observa apoi cum rezultatele obtinute nu sunt tocmai placute si pe masura profesionalismului de care ati vrea sa dati dovada.

Ei bine, daca pana acum cu vechiul echipament de taiat gresie si faianta, puteati obtine doar unghiuri de 90°, de acum inainte obtinerea oricarui unghi dorit nu va mai fi o problema deoarece venim in ajutorul vostru cu Imer Minipiuma 26P, un echipament de taiat gresie si faianta cu o taiere rapida si precisa a placilor.

minipuma

Avand in dotare si o protectie suplimentara pentru taierea pe diagonala a mozaicului si sticlei, precum si doua scale, una pentru masurarea cu precizie a unghiului de inclinare si una pentru masurarea de colt a mozaicului pentru a obtine unghiul de 45°, Imer Minipiuma 26P ofera o  acuratete deosebita taieturii, facand munca oricarui profesionist mult mai usoara.

In plus, echipamentul Imer Minipiuma 26P  ofera o lungime de taiere pana la 360 mm, cu o lungime maxima de taiere pe diagonala de 250 x 250 mm.

Ceea ce face ca utilajul recomandat de noi, Imer Minipiuma 26P, sa fie unul profesional este dotarea sa standard cu disc si rotita de taiere pentru portelan, ambele realizate din titan.

 

 

Comentarii

comentarii

Close