Top Menu

Munca in constructii este astazi mai usoara datorita slefuitorului telescopic pentru pereti si tavan Metabo LSV 5-225. Produsul este ideal pentru slefuirea peretilor interiori si exteriori, precum si a tavanului, cu scopul de a elimina reziduurile existente dupa gletuire sau dupa aplicarea unor adezivi. In acest sens, slefuitorul si-a gasit utilitatea in pregatirea diverselor suprafete pentru varuire sau lacuire, fiind un instrument extrem de eficient, care scurteaza foarte mult timpul de lucru si capacitatea de efort.

Metabo LSV 5-225  dispune de o suprafata mare de slefuire, de 225 mm, fiind prevazut cu tehnologia M-Clean ce permite extractia eficienta prin carcasa masinii pentru o flexibilitate maxima a capului de slefuire.

Slefuitorul telescopic are o greutate redusa, de numai 3,8 kg, care asigura o operare fara efort si un echilibru optim atunci cand se lucreaza deoarece centrul de greutate al masinii nu se afla la capul de sablare, asa cum ar fi fost de asteptat. Nu in ultimul rand, aparatul este prevazut cu o lumina LED care permite observarea celor mai mici detalii legate de calitatea finala a lucrarii. Totodata, face posibila utilizarea slefuitorului telescopic pe timpul noptii.

metabo-lsv-5-225-slefuitor-telescopic-pentru-pereti-si-tavane-cu-disc26008

In ceea ce priveste manevrabilitatea produsului, acesta este prevazut cu ghidon din aluminiu in forma ergonomica și T-maner, ceea ce permite o utilizare confortabila in diferite pozitii. De asemenea, fiind dotat cu un cap rotativ, Metabo LSV 5-225 raspunde cu succes unor nevoie de slefuire pe langa margini, colturi si sectiuni adiacente, economisind timpul de lucru si sporind eficienta.

Slefuitorul telescopic are si proprietatea de a fi flexibil datorita faptului ca este prevazut cu un sistem de reglare a tevii de pana la 1,6 metri, precum si cu un cablul lung de 4 metri, care permite utilizatorului sa se deplaseze fara probleme pe o distanta optima pentru a acoperi un perete de apartament, fara a mai fi nevoie sa mobilizeze slefuitorul.

Mai mult decat atat, slefuitorul vine si cu optiunea de extractie prin conectarea unui aspirator de uz general.

Slefuitorului telescopic pentru pereti si tavan de la Metabo LSV 5-225 este un produs profesional, cu o putere nominal de 500 W si o tensiune de 230 V, ce se poate depozita si transporta usor datorita cutiei speciale in care este livrat. Totodata, setul de livrare mai contine si o talpa de slefuire, foi abrazive pentru slefuire de granulatie: 80, 100, 120, 150, busca, cheie hexagonala si sac colector.

Mai multe detalii despre caracteristicile produsului, gasiti pe magazinul online de scule electrice de mana si accesorii, www.tehnicbazar.ro, pe pagina dedicata acestui produs: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/metabo-lsv-5-225-slefuitor-telescopic-pentru-pereti-si-tavane-cu-disc-13089 

Comentarii

comentarii

Close