Top Menu

A fost odata ca niciodata un mester priceput, dar care daca si-ar fi desfasurat activitatea in zilele noastre, cu siguranta ar fi fost mult mai eficient si profesionist datorita tehnologiei avansate de care dispunem astazi.

De altfel, nici nu credem ca exista mester care sa nu isi doreasca cele mai performante unelte cu care sa-si practice meseria cu placere si fara a intampina probleme in manevrarea eficienta a uneltelor cu care lucreaza.

Asadar, dragul nostru cititor, fie ca esti tamplar, instalator, sudor, mecanic sau ai orice alta meserie din acest domeniu, cu siguranta deseori ai nevoie sa tai ori sa slefuiesti diferite materiale. Si cum altfel poti executa aceste sarcini daca nu cu un polizor unghiular de inalta calitate?!

Pentru toate acestea, ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu o recomandare excelenta in ceea ce priveste raportul pret – calitate si sa iti prezentam polizorul unghiular mic, cu care poti face fata si celor mai grele provocari: BOSCH GWS 17-125 CIE.

bosch-gws-17-125-cie-polizor-unghiular-mic-1700-w25570

In primul rand, BOSCH GWS 17-125 CIE este un polizor mic, dar care are o productivitate ridicata  datorita motorului puternic de 1.700 W cu sistem constant electronic, ceea ce inseamna ca mentine turatia aproape constanta la mersul in gol si sub sarcina, asigurandu-te astfel de un randament uniform de lucru.

In al doilea rand, datorita formei sale ergonomice, cu suprafata softgrip pentru prindere sigura, vei putea manevra foarte usor polizorul. In plus, vei avea si posibilitatea de rotire a manerului stanga – dreapta.

De asemenea, trebuie sa stii ca BOSCH GWS 17-125 CIE face posibila prelucrarea diferitelor tipuri de materiale cu o preselectie a turatiei in 6 trepte, polizorul dispunand in plus si de un buton de blocare a axului pentru momentele in care doresti sa schimbi accesoriile.

Polizorul unghiular mic BOSCH GWS 17-125 CIE il poti achizitiona din magazinul online Tehnic Bazar, completand formularul de aici.

Comentarii

comentarii

Close