Top Menu

Daca pana acum ceva timp sapatul gradinii reprezenta o problema din cauza efortului depus pentru manuirea unei sape, dar si a disconfortului pricinuit spatelui, astazi lucrurile au devenit mult mai simple.

Dat fiind ca tehnologia a cunoscut o dezvoltare remarcabila, prelucrarea pamanului a devenit mult mai usoara si eficienta. Uneltele strabune, inca manuale, au fost treptat inlocuite cu cele automate care necesita  un minimum de efort fizic, in timp ce eficienta lor se ridica la cele mai inalte standarde.

Asa se face ca, astazi, putem inlocui cu succes cea mai veche si des intalnita unealta din gospodarii, sapa, cu o unealta automatizata, pe care producatorii de scule electrice au denumito-o motosapa. Aceasta noua unelta usureaza munca din gospodarie si o face accesibila pentru orice membru al familiei.

Una dintre motosapele pe care o recomandam cu incredere este MS 6580 pentru eficienta sa in prelucrarea solului de orice tip, pentru dotarile sale inovative si constructia compacta, usor de manevrat.

ms-6580-motosapa-7-cp-rarita-set-roti-de-cauciuc~30311

La fel de mult ne incanta si siguranta pe care motosapa ne-o asigura in timpul lucrului, caci MS 6580 respecta toate cerintele impuse de standardele europene in siguranta utilizarii.  Datorita dispozitivului de siguranta din dotare, aplicatia motosapei se opreste in mod automat atunci cand nu reusim sa o mai controlam, evitand astfel posibile accidentari.

Pe langa faptul ca acesta motosapa este practica si usor de folosit, are si o calitate net superioara fata de motosapele obisnuite si o rezistenta crescuta la socuri si alti factori externi.

Fiind un model reglabil ce cantareste 73 de kg, Motosapa MS 6580 se transporta destul de usor datorita rotii frontale. Pornirea motorului de 7 CP si cu 3 viteze (2 inainte si 1 inapoi) se face la sfoara, iar capacitatea motorului pe benzina este de 2,9 l. Ceea ce face aceasta motosapa sa fie una profesionala este si reglabilitatea ghidonului in inaltime pentru a o manui relaxat toata ziua.

ms-6580-motosapa-7-cp-rarita-set-roti-de-cauciuc~27162

Daca te gandesti serios sa lasi tehnologia sa faca treaba pentru tine, poti comana motosapa MS 6580 din magazinul online Tehnic Bazar si vei primi in setul de livrare urmatoarele accesorii:

  • Set roti, 2 roti de cauciuc
  • Roata frontala pentru transport
  • Discuri laterale de protectie
  • Plug de bilonat
  • Suport prindere accesoriu de bilonat

Sa gradinariti cu spor!

Comentarii

comentarii

Close