Top Menu

Infruntam temperaturi tot mai scazute in aceasta perioada, iar daca nu locuim la bloc sau daca avem bunici la tara, cu siguranta lemnele reprezinta o necesitate pentru incalzirea casei. Si daca este foarte placut sa ne relaxam la focul sobei sau in fata semineului, nu putem spune acelasi lucru si despre pregatirea lemnelor, o activitate deloc usoara si accesibila pentru toata lumea. Pe langa faptul ca aceasta activitate implica foarte mult efort fizic, ne prelungeste si timpul petrecut in frigul de afara, in cazul in care alegem unealta clasica de taiere a lemnelor, toporul.

Noi insa va recomandam eficientizarea muncii si automatizarea acestei activitati cu ajutorul unui motofierastrau performant, cat pentru nevoile fiecarei familii. Una dintre cele mai bune variante ca raport pret- calitate, o regasim iarna aceasta la Ruris DAC 401 S, un motofierastrau potrivit tuturor gospodariilor, cu un motor puternic de 2.0 CP, capabil sa debiteze o masa lemnoasa de 2 mc in mai putin de o ora.

Munca de gospodar va deveni mai usoara si mai placuta cu DAC 401 S pe toata durata anului, nu doar in sezonul rece deoarece putem folosi motofierastraul si pentru ingrijirea arborilor din gradina sau pentru doborarea celor uscati, pe care ii putem recicla ulterior.

Cantarind doar 5,5 kg, motofierastrul DAC 401 S poate fi utilizat cu usurinta, oferind confort si siguranta maxima prin dotarile sale, caci Ruris a anticipat nevoia de siguranta folosind materiale speciale care scad nivelul vibratiilor si un lant foarte rezistent, din otel.

Alte avantaje de care ne putem bucura sunt motorul TEZ in 2 timpi pe benzina fara plumb si  lama de 40 cm cu care putem taia un trunchi cu diametrul de pana la 80 cm.

RURIS, producatorul acestui motofierastrau, ne recomanda insa sa facem rodajul prin pornirea motorului, dupa ce am introdus combustibil in amestec cu ulei in proportie de 25ml/1l, urmand sa tinem motorul pornit in sarcina usoara pana sunt consummate cele doua rezervoare de combustibil. De asemenea, rondajul se va face in timpul taierii de lemne subtiri si nu in gol.

 Motofierastraul Ruris DAC 401 S poate fi achizitionat din magazinul online Tehnic Bazar, completand formularul de aici.

Comentarii

comentarii

Close