Top Menu

Makita lanseaza pe piata un nou model de masina de gaurit cu percutie, imbunatatind vechiul model, Makita HP1620. Este vorba despre Makita HP1640, scula electrica ideala pentru gaurirea in lemn, metal sau zidarie, insa fara recomandare de gaurire in beton. Acest model are dubla functionalitate: gaurire si gaurire cu percutie, optiuni care pot fi selectate datorita butonului special conceput in acest sens.

HP 1640 este un model profesional, cu o putere de 680 W, dotat cu madrina cu cheie si maner auxiliar, ce permit o fixare exacta a accesoriilor de gaurire si un control eficient. De asemenea, manerul cauciucat asigura protectia impotriva alunecarii, precum si o prindere foarte buna in timpul utilizarii.

Scula electrica este dotata si cu un buton de pornire usor de actionat datorita dimensiunii sale relativ reduse, cu sistem de inversare a sensului de rotatie folosind blocul de perii colectoare, fuctionare stanga-dreapta, comutare intre cele doua functii de gaurire si gaurire cu percutie, precum si buton de blocare pentru o functionalitate continua.

makita-hp1640-masina-de-gaurit-cu-percutie-680-w27282

In ceea ce priveste specificatiile tehnice de functionare, masina de gaurit cu percutie Makita HP1640 are un nivel al turatiilor la mersul in gol intre 0 – 2.800 rotatii/minut, diametrul maxim de gaurire in lemn de 30 mm, diametrul maxim de gaurire in otel de 13 mm, iar diametrul maxim de gaurire in zidarie de 16 mm.

In aceasta perioada, masina de gaurit cu percutie Makita HP1640 beneficiaza de o reducere de 24% in magazinul online de scule electrice si accesorii Tehnic Bazar, avand pretul de 254,86 RON. Mai multe informatii despre produs, comanda si livrare va invitam sa aflati accesand pagina produsului aici.

Setul de livrare contine produsul, cartea tehnica in limba romana, certificatul de garantie, limitatorul de adancime metalic si maner lateral.

Comentarii

comentarii

Close