Top Menu

Stim ca avem nevoie de el in ograda pentru lipirea sau sudarea a numeroase obiecte din materiale metalice sau termoplastice, insa nu stim ce aparat de sudura sa alegem si dupa ce criterii. Asadar, astazi povestim despre aparatele de sudura si caracteristicile lor si despre cum putem alege eficient si inteligent.

In primul rand, trebuie sa luam in considerare pentru ce avem nevoie de un aparat de sudura, ce tip si ce cantitate de materiale sudam si cat de des o facem. Desigur, si bugetul este un factor important in acesta alegere. Un produs care raspunde unui raport calitate-pret foarte bun si care poate fi utilizat atat in propria curte, cat si la locul de munca, este aparatul de sudura in curent continuu proweld MMA-250PI. Avand la baza ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor de sudura (IGBT – Insulated-Gate Bipolar Transistor), care permite reducerea gabaritului aparatului fara a sacrifica randamentul acestuia, produsul poate functiona la capacitate maxima pana la 80% din timp. Cu alte cuvinte, acesta poate sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 8 minute, dupa care necesita o pauza de numai 2 minute pentru racire, performanta atinsa cu greu in situatii normale de exploatare.

proweld-mma-250pi-aparat-de-sudura-in-curent-continuu-9-0-kva~27368

Aparatul de sudura in curent continuu proweld MMA-250PI  este recomandat in lucrari de constructii, pentru intretinere si reparatie, dar si in ateliere de productie generala si agricultura si asta deoarece poate fi utilizat pentru a suda cu toate tipurile de electrozi inveliti: electrozi din inox, rutilici, bazici etc., precum si o gama diversificata de materiale precum: cuprul, aluminiul, fonta, otelul aliat si nealiat, otel inoxidabil etc.

Avand carcasa robusta, din metal si material plastic rezistent la conditii dure de lucru, dar si o greutate de doar 7 kg, produsul poate fi usor transportat datorita benzii de umar cu care este prevazut. De asemenea, producatorii au incorporat un sistem de monitorizare a temperaturii interne si un radiator de aluminiu, care permit mentinerea unei temperaturi optime a aparatului si asigura conditii sigure de lucru.

Mai multe informatii despre aparatul de sudura in curent continuu proweld MMA-250PI, gasiti pe magazinul online de scule electrice si accesorii Tehnic Bazar. La comadarea produsului de pe site-ul nostru, veti primi in setul de librare si urmatoarele componente: cablu cu cleste portelectrod si conector TEB 35-50, cablu cu cleste de masa si conector TEB 35-50, masca de mana din material plastic, perie de sarma cu ciocanel pentru zgura.

Comentarii

comentarii

Close