Top Menu

La inceputul anului, RURIS a premiat compania TEHNO la categoria „Cel mai bun vanzator de atomizoare pe 2016”, in cadrul Conferintei Anuale a Distribuitorilor RURIS.

Suntem onorati de acest premiu, pe care vi-l dedicam atat voua, clientilor nostri, pentru ca ne-ati ales ca si distribuitori, cat si echipei TEHNO pentru implicare si profesionalism!

Faptul ca suntem recunoscuti drept un reper in zona de magazine online, distribuitoare de scule electrice si accesorii, certifica activitatea si eforturile depuse pentru a va aduce in atentie, constant, cele mai bune optiuni de cumparare.

Asadar, pentru acest premiu minunat, multumim atat partenerului nostru Ruris, cat si clientilor care au incredere in noi si ne aleg zilnic!

17159227_1932294246993910_8213901704358825950_o

Incurajam parteneriatele cu business-uri romanesti

Ori de cate ori putem, sprijinim cu drag producatorii romani, iar RURIS este unul dintre partenerii nostri de afeceri cu care am avut o colaborare eficienta si sustenabila inca de la inceput.

Ne place RURIS pentru ca este un business 100% romanesc, condus de o echipa de oameni profesionisti, si singura companie din tara care investeste in activitati de cercetare, dezvoltare si productie de motoutilaje agricole.

Cat despre Catalin Stroe, fondatorul si directorul general RURIS, consideram ca este un exemplu demn de urmat pentru toti antreprenorii romani, care isi doresc sa dezvolte productia romaneasca, imbinand pasiunea, inovatia si tehnologia.

Pentru aceia dintre voi care poate nu stiati, compania RURIS a luat fiinta pe vremea cand Catalin Stroe era inca student, in anul 1993. Pornind de la proiectarea unui motofierastrau si deschizand apoi productia intr-o anexa din casa parintilor pe care a dezvoltata-o in ani de munca si studiu, Catalin Stroe a ajuns sa puna bazele uneia dintre cele mai mari companii de motoutilaje pentru agricultura.

In prezent, RURIS dezvoltă şi comercializează echipamente pentru prelucrarea solurilor (motosape, motocultoare), pentru cosirea fâneţelor (motocoase de umăr, motocositori de masă), pentru aplicarea tratamentelor chimice în agricultură (aparate de stropit), pentru prelucrarea masei lemnoase (motofierăstraie) şi pentru grădină (suflante, motofoarfece, maşini de tuns gazonul).

catalin-stroe-director-general-rurisCatalin Stroe – fondatorul si directorul general RURIS

Tehnic Bazar pastreaza cele mai bune preturi la atomizoare in 2017

Pentru ca dorim sa raspundem in continuare asteptarilor si cerintelor voastre, in 2017 v-am pregatit cele mai avantajoase oferte la atomizoare.  In magazinul Tehnic Bazar  gasiti deja doua dintre cele mai bune atomizoare ca raport pret – calitate, RURIS A 103 S si RURIS A 102, ambele putand fi folosite cu succes in pomicultura, horticultura si deratizare. Cele doua atomizoare sunt construite din materiale rezistente pentru exploatarile industriale, ceea ce va permite sa aveti o recolta bogata. De asemenea, cele doua atomizoare sunt dotate cu motoare TEZ in 2 timpi, cu 3 respectiv 2.9 CP si au rezervoare de solutie de 14l.

ruris-a102-atomizor~27153ruris-a103s-atomizor~27157

De altfel, cu toate atomizoarele RURIS puteti pulveriza produse chimice sau fungicide, atat granulatii solide, cat si prafuri. Aparatele sunt usor de folosit si promit 99% protejarea plantelor.

Pentru mai multe informatii despre montajul, pornirea si utilizarea celor doua atomizoare va invitam sa aflati din materialele video de mai jos:

Pretul si detaliile tehnice le gasiti aici:

RURIS A 103 S: https://www.tehnicbazar.ro/cumpara/ruris-a103s-atomizor-1270

RURIS A 102: https://www.tehnicbazar.ro/cumpara/ruris-a102-atomizor-1269

Tehno S.R.L. este o companie cu traditie in distribuirea unei game variate de scule electrice de mana şi accesorii si in asigurarea de servicii de consultanta si service la standarde foarte ridicate.

La momentul actual producatorii comercializati de TEHNO S.R.L. sunt : Bosch, Dremel, Skil, Makita, Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.

Comentarii

comentarii

Close