Top Menu

Dragii nostri, asa cum va spuneam la sfarsitul lunii martie, echipa companiei TEHNO a fost premiata de catre RURIS la categoria „Cel mai bun vanzator de atomizoare pe 2016”. In acest articol o sa va dezvaluim ce ne ajuta sa facem performanta pe piata comerciantilor de scule electrice de mana si accesorii si ce ne diferentiaza de restul magazinelor.

In primul rand, de-a lungul timpului am dezvoltat o stransa relatie de colaborare cu furnizorii nostri, care presupune participarea la trainingurile in vanzari pe care le organizeaza pentru a ne familiariza cu produsele pe care acestia le produc, iar noi le comercializam. Suntem de pararere ca pentru a putea vinde un produs cu credibilitate, trebuie in primul rand sa fii tu insuti o persoana care l-a testat si care s-a convins de calitatile sale. In acest sens, de curand, echipa TEHNO a participat la sesiunea de training sustinuta de firma Makita, la fabrica din Branesti, judetul Ilfov. Angajatii nostri au aflat mai multe informatii despre solutiile Li-Ion pentru instalatorii de aer conditionat. Au fost prezentate gama de masini Li-Ion LXT si CXT, aspiratoarele clasa M, masinile PPG Li-Ion, accesoriile PPG primavara-vara. De asemenea, s-au prezentat si noile haine cu acumulatori (incalzite, ventilate), aspiratorul robot DRC200Z, cele 180 articole care functioneaza cu acelasi tip de accumulator de 18V Li-Ion si alte cateva prototipuri care urmeaza sa fie lansate.

In al doilea rand, prin participarea la astfel de traininguri, angajatii  nostri interactioneaza cu produsele si chiar le testeaza, afla si insusesc informatii noi despre acestea, suplimentare fata de cele standard la care au acces toti comerciantii si clientii si sa dezvolta o experienta personala cu produsele. Acest lucru ne permite sa le vorbim clientilor nostri in calitate de utilizatori ai produselor, nu doar de comercianti. Asadar, lucrul cu o gama cat mai larga de produse Makita cu acumulatori i-au determinat pe angajatii nostri sa prinda incredere in produse si calitatea acestora si sa afle noi informatii despre tehnica de folosire corecta a acestora.

Nu in ultimul rand, avand un personal angajat bine pregatit, care cunoaste indeaproape atuurile produselor pe care le comercializam, acest lucru ne permite sa oferim consultanta clientilor nostri in alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile lor. Astfel, acestia primesc raspunsuri la intrebarile si nelamuririle pe care le au si iau o decizie de cumparare in cunostinta de cauza, ceea ce conduce in mod automat si la satisfactia cumparatorului, dar si a comerciantului.

In final, dorim sa va facem cunoscute cateva produse care functioneaza cu acumulatori de 18 W, pe care le veti putea gasi in magazinul nostru online:

makita-duc302z-electroferastrau-2-x-18-v-30-cm~26126

  • Electroferastrau MAKITA DUC302Z + Acumulator + Incarcator – Vezi produsul

makita-duc302z-electroferastrau-2-x-18-v-30-cm-acumulator-incarcator~30287

makita-dur182uz-motocoasa-cu-acumulator-2-x-18-v~30338

  • Masina de tuns iarba cu acumulatori MAKITA DLM431ZVezi produsul

makita-dlm431z-masina-de-tuns-iarba-cu-acumulatori-2-x-18-v-5-ah~30362

makita-df457dwe-masina-de-gaurit-insurubat-18-v-2-ac-1-3-ah~27189

makita-cl102dzx-aspirator-cu-acumulator~27443

Comentarii

comentarii

Close