Top Menu

Luna aceasta, pe 10 mai 2017, compania TEHNO a gazduit renumita caravana Dräger Safety, un eveniment  care are loc o data la patru ani, sub conceptul unui showroom mobil de prezentare a produselor destinate sigurantei in lucru.

Prin acest eveniment, Dräger si-a propus sa aduca publicului o experienta reala de interactiune cu o gama diversa de produse si servicii, de la sisteme staționare de detecție a gazelor, la detectarea mobilă a gazelor, soluții wireless și Dräger Tubes®, EPI și aparate de respirat, pana la soluții pentru detectarea alcoolului și drogurilor.

Caravana Drager Safety Buzau

In cadrul showroom-ului mobil, vizitatorii au participat la sesiuni de lucru cu informatii actualizate din domeniul sigurantei si au vazut intreaga gama de produse Dräger Safety:

– echipamente de protectie respiratoarie: semimasti, masti si filtre, aparate de respirat

– ochelari de protectie

– echipamente de protectie auditiva

– echipamente pentru detectie, masurare si monitorizare concentratie gaze toxice si explozive

– echipamente de autosalvare

– costume chimice

– alcoteste si drogcheck

Anul acesta, caravana Dräger Safety a avut loc in perioada 8 – 19 mai si a cuprins urmatoarele noua orase: Constanta, Buzau, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara.

Intregul eveniment Dräger SAFETY s-a desfasurat sub sloganul: “Un camion, o echipa, o misiune: mai multa siguranta la locul de munca si mai multa siguranta in industrie, chimie, petrochimie, stingerea incendiilor, protectie civila, agricultura, minerit!”.

Pentru mai multe informatii despre Caravana Dräger Safety 2017, accesati urmatorul link: https://www.draeger.com/ro_ro/Applications/Roadshow-Romania

WhatsApp Image 2017-05-10 at 10.37.59

Despre Dräger

Dräger este lider international in domeniul tehnologiei medicale si de securitate. Inca din 1889, produsele Drager protejeaza, intretin si salveaza vieti.

Principalele domenii in care activeaza compania Dräger sunt: industria medicala, chimica, de petrol si gaze, industria mineritului. De asemenea, Dräger se adreseaza si unitatilor industriale si comerciale din cadrul cladirilor publice, pentru protejarea oamenilor si a proprietatilor împotriva accidentarilor sau daunelor prin sisteme performante de detectie a gazelor.

Tehnic Bazar, distribuitor cu traditie al produselor Dräger Safety

Pentru ca misiunea noastra este aceea de a va oferi o gama complexa de produse, de la producatori renumiti, ne numaram printre distribuitorii cu traditie ai echipamentelor de protectie Dräger pe piata din Romania.

Ochelari de protectie

Ochelarii de protectie sunt absolut necesari pentru protejarea ochilor impotriva mediilor chimice, pentru industria petrochimica, constructii, dar si pentru laboratoarele si mediile farmaceutice.

Iata cateva dintre modelele disponibile in magazinul Tehnic Bazar:

DRÃGER X-PECT 8520 tip Goggles

ochelari-de-protectie-dra„ger-x-pect-8520-tip-goggles~5844

DRÃGER X-PECT 8510 tip Goggles

ochelari-de-protectie-dra„ger-x-pect-8510-tip-goggles~5840

Gama ochelarilor de protectie este completata si de modele dedicate purtatorilor de ochelari de vedere. Un astfel de model este dotat cu lentile mari, usor de combinat cu orice pereche standard de ochelari.

Cateva dintre aceste modele ar fi:

DRÃGER X-PECT 8110 Lentila clara

ochelari-de-protectie-dra„ger-x-pect-8110-lentila-clara~5803

DRÃGER X-PECT 8120 Lentila clara

ochelari-de-protectie-dra„ger-x-pect-8120-lentila-clara~5805

Casti protectie auditiva

Pentru utilizare in medii de zgomot inalt sau mediu, castile Dräger sunt proiectate sa fie confortabile si sa aiba aplicatii in domenii multiple: lucrari industriale, arhitectura peisagistica, zone de aeroport, curse de masini, zone in care se lucreaza cu ciocane rotopercutoare, minerit etc.

Dräger SECURE 3H Protectie auditiva pasiva – pentru zgomot de nivel inalt

Casti dedicate utilizatorilor profesionisti cu trei niveluri diferite de protectie, perne moi cu sitem „Snap-in” pentru înlocuire ușoară, codarea pe culori pentru selectarea  și identificarea ușoară si complet compatibila cu sistemul de protectie Hellberg’s SAFE™ Visor.

Produsul poate fi comandat de aici.

drager-secure-3h-protectie-auditiva-pasiva~26084

Dräger CLASSIC 8C Protectie auditiva pasiva – pentru zgomot mediu

Dedicat utilizarii pe termen lung, la un nivel de zgomot redus, castile Dräger CLASSIC 8C sunt fabricate din material plastic durabil si au atasament intr-un singur punct, distribuind astfel presiunea si sigiland pernitele uniform in jurul urechii.

De asemenea, datorita bandei de egalizare a presiunii (“twin-top” ) aveti siguranta ca, in timpul folosirii, cupele raman in pozitie corecta si emit presiune minima pe varful capului.

Produsul poate fi comandat de aici.

drager-classic-8c-protectie-auditiva-pasiva~26118

Gama completa de casti de protectie Dräger, comercializata de Tehnic Bazar, o gasiti aici.

Masti si semimasti de protectie

Semimastile de protectie acopera nasul, gura si barbia si sunt confectionate din cauciuc naturala sau sintetic pentru a oferi mastii flexibilitatea de a se mula pe fata.

Pe site gasiti o varietate de semimasti pentru diferite tipuri de filtrare, in conformitate cu multiple standarde: filtre pentru gaz, particule, vapori, a pulberilor, a fibrelor si a fumului rezultat in special din urmatoarele elemente – azbest, zinc, beriliu, nichel, cobalt, cadmiu, arsenic, fibra de sticla, plumb sau argint etc.

Mastile pentru protectie respiratorie acopera intreaga fata si sunt proiectate astfel incat sa va protejeze in mediile de lucru cu potentiale pericole precum mediile private de oxigen sau mediile cu prafuri nocive, fumuri de metal, vapori, gaze toxice etc.

masca-drager-x-plore-6570-silicon-albastru-pc~6262 masca-drager-x-plore-6530-epdm-triplex~6261 masca-drager-x-plore-6570-silicon-galben-triplex~6264drager-fps-7000-masca-protectie-respiratorie-p-epdm-m2-pcas-cr~20069

Gama completa de masti si semimasti Dräger o gasiti aici.

Detectoare multi-gaz

Detectoarele de gaz Dräger sunt concepute dupa standarde moderne, avand un design ergonomic, de dimensiunile unui telefon mobil si o tehnologie sigura de masurare.

Modele disponibile in magazinul Tehnic Bazar:

Drager X-AM 2500 – Detector multigaz – Vapori explozibili

Drager X-AM 2500 – Detector multigaz – EX, Oxigen

Drager X-AM 2500 – Detector multigaz – EX, O2, CO

Drager X-AM 2500 – Detector multigaz – EX, O2, CO, H2S-LC

drager-x-am-2500-detector-multigaz-ex-oxigen~6413

drager-x-am-2500-detector-multigaz-ex-o2-co~6421

Pe langa aceste modele, magazinul Tehnic Bazar comercializeaza si  Dräger X-am 7000, un detector multi-gaz mai performant, care măsoară şi avertizează până la 5 gaze simultan pe cele 5 canale disponibile (2 canale pentru senzor infraroşu,catalitic şi PID; 3 canale pentru senzor electrochimic-gaze toxice si O2).

Mai multe informatii despre acest produs gasiti aici.

drager-x-am-7000-detector-multi-gaz~6535

Gama integrala de produse Dräger din magazinul Tehnic Bazar o puteti consulta aici.

 

Comentarii

comentarii

Close