Top Menu

Electrofierastraul este unul dintre sculele electrice de sezon, de care, cu siguranta veti avea nevoie daca stati la curte si doriti sa va pregatiti pentru venirea iernii sau pur si simplu sa aveti grija de gospodaria dumneavoastra. Si asta deoarece, fierastraul electric poate fi de un real folos pentru taierea lemnelor sau a copacilor, dar si pentru realizarea unor proiecte de amenajari. Acesta este ideal pentru operatiuni de debitat, cepuit si fasonat.

Iar daca va intrebati care sunt criteriile dupa care sa va alegeti un electrofierastrau, aflati ca trebuie sa acordati atentie urmatoarelor detalii: puterea(W), viteza (spm), sistemul de prindere al lamei, adancimea de taiere si treptele de pendularea care usureaza taierea in materiale precum lemnul sau plasticul.

Tinand cont de toate aceste aspecte, sugestia noastra merge catre fierastraul electric Makita DUC353Z, foarte puternic si rezistent, care face parte din gama produselor de top, recomandat pentru lucrari profesioniste. Datorita designului si constructiei sale, fierastraul electric de la Makita este extrem de usor de utilizat si manevrat. Acesta este prevazut cu 3 manere ce faciliteaza prinderea pentru taierile orizontale, dintre care unul dintre ele este prevazut cu material antialunecare cu perna de cauciuc incorporata. Mai mult decat atat, cei doi acumulatori de 18 V sunt amplasati lateral pentru echilibru si confort superior in utilizare. Motor brushless cu rotor exterior si angrenaj Direct Drive determina o putere mare si cuplu superior. De asemenea, electrofierastraul este prevazut cu un sistem de ungere automata a lantului in timpul utilizarii masinii, ceea ce va scuteste pe dumneavoastra de aceasta sarcina.

makita-duc353z-electroferastrau-2-x-18-v-35-cm~30283

Cum sa utilizati in siguranta electrofierastraul?

  1. Tineti toate partile corpului la distanta de fierastraul electric in timpul functionarii acestuia. Inainte de a porni lantul fierastraului, asigurati-va ca acesta nu atinge nimic. Un moment de neatentie, in timp ce utilizati fierastraul cu lant, poate conduce la prinderea hainelor sau a corpului in lantul fierastraului.
  2. Tineti intotdeauna fierastraul cu mana dreapta pe manerul din spate si cu mana stanga pe manerul din fata. Tinerea fierastraului cu o configuratie inversata a mainilor creste riscul de ranire corporala si trebuie evitata.
  3. Va recomandam sa utilizati si echipament de protectie pentru auz, dar si pentru cap, maini si picioare.
  4. Evitati folosirea fierastraului electric in copac deoarece acest lucru poate conduce la accidente grave de munca.
  5. Tineti manerele uscate, curate si evitati uleiul sau vaselina in preajma acestora. Manerele unsuroase, uleioase sunt alunecoase si pot determina pierderea controlului.

Electrofierastraul Makita DUC353Z poate fi achizitionat din magazinul nostru online, Tehnic Bazar (www.tehnicbazar.ro), iar in aceasta perioada beneficiaza chiar si de o reducere de 9%. Transportul este gratuit in localitatile cu sedii Fan Curier sau Urgent, iar livrarea se face in 48 – 72 ore, in functie de disponibilitatea produsului. Produsul beneficiaza de 2 ani garantie in cazul persoanelor fizice si un an garantie, in cazul persoanelor juridice.

Atentie, insa! Daca optati pentru acest model, trebuie sa stiti ca acumulatorii si incarcatorul nu sunt incluse in setul de livrare.

Comentarii

comentarii

Close