Top Menu

Polizoarele unghiulare si-au castigat un loc important in trusa de scule a mesterilor datorita versatilitatii si a utilitatii lor in orice gospodarie. Fie ca esti tamplar, instalator, sudor sau mecanic, fie ca doresti sa tai sau sa slefuiesti diverse materiale, iti oferim o mana de ajutor si iti spunem care sunt cele mai bune produse de la Bosch in materie de polizoare unghiulare. Mai mult decat atat, cu aceasta ocazie iti prezentam si cele mai bune oferte la polizoarele unghiulare pe care le avem in magazinul nostru online de scule electrice de mana si accesorii Tehnic Bazar.

  1. Polizor unghiular BOSCH GWS 7-115 E – 9% reducere

Cu o circumferinta extrem de mica a manerului, de numai 176 mm, polizorul unghiular BOSCH GWS 7-115 E are o putere de 720 W si o greutate de numai 1,9 kg, ceea ce face munca deosebit de placuta, chiar si in regim de utilizare continua. Polizorul este prevazut cu 6 trepte de viteza pentru o turatie variata, adaptata lucrului cu diverse materiale.

bosch-gws-7-115-e-polizor-unghiular~27163

  1. Polizor unghiular BOSCH GWS 850 CE

Cu o putere de 850 W, acest polizor unghiular este extrem de util pentru reparatii casnice, constructii sau mici alte interventii. Polizorul vine la pachet cu o gama variata de accesorii, care il fac extrem de versatil in utilizarea sa: flansa de prindere, piulita de strangere, cheie pentru splinturi, aparatoare de protectie si maner suplimentar. Polizorul unghiular BOSCH GWS 850 CE este alimentat electric si are o greutate redusa, iar manerul poate fi folosit pe ambele parti ale echipamentului.

bosch-gws-850-ce-polizor-unghiular~3632

  1. Polizor unghiular BOSCH GWS 1000

Puterea acestui polizor este de 1000 W, avand un Motor Champion foarte puternic, ideal pentru lucrari profesioniste. Aparatoarele de protectie rezistenta la torsiune si pot fi reglate simplu si rapid, oferind astfel siguranta utilizatorului. Un alt avantaj al acestui produs este sistemul Vibration Control, care reduce vibratiile cu pana la 40 % si sporeste astfel eficienta aparatului si a mesterului in manevarea sa.

bosch-gws-1000-polizor-unghiular~27301

  1. Polizor unghiular BOSCH GWS 750-125

Polizor unghiular profesional de la Bosch, GWS 750 – 125, are un disc de 125 mm si motor puternic de 750 W, ceea ce permite taierea fara probleme in inox, aluminiu sau metale neferoase. Cu o putere medie si o greutate de numai 1,80 kg, acesta prezinta un raport calitate pret extrem de bun, fiind preferatul multor mesteri.

bosch-gws-750-125-polizor-unghiular-mic-750-w~25261

  1. Polizor unghiular BOSCH GWS 17-125 CIE – reducere 24%

Unul dintre cele mai puternice polizoare unghiulare din gama sa, BOSCH GWS 17-125 CIE are un motor cu o putere de 1.700 W, cu sistem Constant Electronic, care asigura o productivitate ridicata. Polizorul are o preselectie a turatiei in 6 trepte pentru prelucrarea diferitelor materiale si un maner ergonomic cu suprafata softgrip pentru o prindere sigura. De asemenea, setul de livrare contine: aparatoare de protectie, cheie pentru splinturi, flansa de prindere, maner suplimentar cu amortizor de vibratii Vibration Control si piulita de strangere.

bosch-gws-17-125-cie-polizor-unghiular-mic-1700-w~25570

Asadar, nu ramane decat sa puneti in balanta aceste informatii si sa alegeti produsul care vi se potriveste cel mai bine. De asemenea, pentru mai multe detalii, dar si alte modele de polizore unghiulare de la Bosch, puteti sa accesati magazinul nostru online, Tehnic Bazar, printr-un click aici: http://bit.ly/2C47NZE

Comentarii

comentarii

Close