Top Menu

Profesionistii din domeniul constructiilor au la dispozitie acum un nou dispozitiv de taiere a placilor de gresie, faianta sau a sticlei. Bosch PTC 1 poate realiza lucrari de finete ce presupun crestarea si apoi spargea acestor suprafete cu sensibilitate diferita, astfel incat, la final, produsele obtinute sa fie potrivite pentru nevoile de constructie si decorare ale fiecarei persoane.

Bosch PTC 1 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-ptc-1-dispozitiv-taierea-placilor-de-faianta-si-gresie-219) presupune o utilizare simpla si ergonomica si trebuie sa fie folosit in combinatie cu statia de taiere Bosch PLS 300 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-pls-300-statie-de-taiere-275), care asigura o fixare rapida pentru materialele ce urmeaza a fi prelucrate. Sistemul PLS 300 asigura setarea unghiurilor de taiere de la -45° pana la +45 si permite o taiere personalizata, adaptata nevoilor din casele dumneavoastra.

Statie de taiere Bosch PLS 300 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-pls-300-statie-de-taiere-275) reprezinta astfel completarea ideala a sistemului de taiere de la Bosch din gama sculelor electrice de mesterit. Cu ajutorul statiei de taiere mobile, se pot fixa inclusiv placi de parchet laminat si clasic, material plastic si aluminiu, astfel incat sa poata fi realizate taieri drepte, rapide si sigure, atat longitudinale, cat si unghiulare si oblice. De asemenea, statia de taiere este prevazuta cu un canal de ghidare, se monteaza simplu, se regleaza si se debiteaza.

Cum se utilizeaza statia de taiere Bosch PLS 300

Pentru a realiza crestari, spargeri si taieri de gresie, faianta sau sticla, trebuie sa stiti in primul rand ca dimensiunile de taiere transversale sunt 315 mm, iar inaltimea de taiere maxima de 25 mm. De asemenea, este important sa aveţi grija de siguranta dumneavoastra, sa purtati ochelari de protectie si sa fiti atenti la manevrarea sculei electrice, cu o greutate de numai 0,20 kg. Cu ajutorul dispoztivului de taiere Bosch PTC 1 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-ptc-1-dispozitiv-taierea-placilor-de-faianta-si-gresie-219) si a statiei de taiere Bosch PLS 300 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-pls-300-statie-de-taiere-275) se pot realiza lucrari semi-profesionale, fiind un sistem adresat atat profesionistilor din domeniului constructiilor, cat si persoanelor care doresc sa aduca mici modificari in interiorul propriului camin.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati oferta noastra de pe magazinul online de scule electrice de mana si accesorii, Tehnic Bazar (www.tehnicbazar.ro):

 

Comentarii

comentarii

Close