Top Menu
tehnicbazar.ro

Daca te-ai saturat de optiunile de mobilier din magazinele de profil si doresti sa iti amenajezi locuinta intr-un mod aparte, modern si elegant, de ce nu te apuci de treaba? Rafturile sunt deosebit de interesante si un trend in locuintele in tendinte. Le poti realiza in functie de specificul fiecarei incaperi, bucurandu-te astfel de un spatiu aerisit si totodata elegant.

Pentru a simpifica in mod considerabil efortul pe care se presupune ca trebuie sa il depui pentru a avea rafturi pentru perete, este bine sa te echipezi cu uneltele necesare in acest sens. Vei avea nevoie cu siguranta de o masina de gaurit si insurubat eficienta si calitativa, care sa iti garanteze reusita lucrarii. Ca sa ai siguranta ca ai prins eficient vergelele de perete, iti punem la dispozitie in magazinul nostru online o gama variata de masini de gaurit, clasice sau cu percutie, dintre care poti alege. Ulterior va fi necesar sa montezi consolele, respectiv politele sau cosurile insa aceasta operatiune o poti realiza fara ajutorul unor unelte.

Idei de rafturi pentru locuinta

Este avantajoasa si totodata practica o astfel de idee de mobilier pentru ca ai posibilitatea sa faci modificari la nivel de design, de pozitie, de dimensiuni sau de numarul rafturilor fara prea mult efort. Poti oricand realiza modificarile dorite in ceea ce le priveste.

  • Rafturi in loc de garderoba sau sifonier

Dca doresti sa faci o schimbare in dormitor, atunci ai putea avea in vedere crearea unor rafturi care fie sa contrasteze restul mobilierului, fie sa il completeze. Ca va aduce interiorului un plus de eleganta nici nu mai incape indoiala. Nu trebuie sa renunti de tot la dulapuri. Se poarta mobilierul cu dulapul in partea de jos si rafturi in partea de sus, eventual care sa includa si spatiu pentru umerase.

  • Rafturi pentru living

Daca vrei neaparat sa schimbi aerul din camera de zi, atunci orienteaza-te dupa inepuizabile surse care iti ofera recomandari despre cum poti crea rafturi in living. Daca iti place sa ai mereu la indemana cartile preferate, poti realiza un raft specific pentru acestea, pozitionat strategic langa canapea, spre exemplu. Ai posibilitatea sa realizezi un decor cu totul diferit de prezent, punand accent in acest sens pe culori pe masura, care sa iti produca mereu o stare de bine.

  • Rafturi pentru baie

Nici incaperea in care de cele mai multe ori se aduna tot felul de cosmetice, produse de ingrijire, lumanari parfumate pentru baile spumante sau orice alte astfel de articole nu ar trebui sa fie privata de cateva rafturi practice si utile. In conditiile in care intentionezi sa asezi pe acestea si greutati mai mari, asigura-te ca folosesti corect masina de insurubat si ca vor oferi sustinerea necesara.

  • Rafturi pentru birou

Aceasta camera este fara indoiala una dintre cele in care ai cea mai mare nevoie de rafturi. Pentru a tine totul organizat ai nevoie de spatii aerisite si bine delimitate. Te poti orienta in realizarea lor dupa volumul de dosare, carti sau alte obiecte, precum sunt medaliile sau o vaza eleganta poate, ca sa le pozitionezi corespunzator.

In orice caz, indiferent de alegerile initiale pe care le faci si de modul in care le aplici si le transpui in realitate, poti ulterior sa intervii asupra lor si sa faci modificarile dorite. Ai grija sa utilizezi materiale calitative, iar prinderea suruburilor si a clemelor specifice sa fie sigura si sa ofere stabilitate. In acest fel, te poti bucura de o locuinta moderna, cu rafturi personalizate, in care sa iti organizezi lucrurile dupa dorinta.

Noi iti stam la dispozitie cu o gama variata de masini de gaurit si insurubat, produse de nume consacrate pe piata, precum este BOSCH, un brand de incredere, ce se defineste prin calitate si durabilitate a produselor.

Comentarii

comentarii

Close