Top Menu

Campania ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc” a ajuns marți, 10 septembrie, și în Buzău, la Școala Gimnazială Aliceni, din satul Aliceni, acolo unde reprezentanții Tehno și Ruris au împărțit elevilor 172 de ghiozdane complet echipate.

De aceleași cadouri s-au bucurat însă și copiii din Poșta Câlnău care, cu mic, cu mare, s-au deplasat până la Școala din Aliceni pentru a intra în posesia ghiozdanelor întrucât școala lor este în plin proces de renovare.

Extrem de bucuroși pentru vizita și cadourile primite, micuții au promis că vor învăța bine în noul an școlar și nu îi vor dezamăgi prin rezultatele la învățătură pe părinți și pe cei care le-au întins o mână de ajutor.

Pentru Tehno aceasta este cea de-a doua  implicare în campania ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”, campanie menită să le oferea copiilor proveniți din familiile cu posibilități reduse, condiții decente în procesul de educație:

“Este o bucurie pentru noi să știm că și anul acesta am reușit să aducem zâmbetul pe buze și încrederea în accesul la educație pentru copiii din Buzău. Cu siguranță nu ne vom opri aici și vom susține în continuare orice astfel de inițiative și programe de responsabilitate socială menite să le facă viaţa mai bună copiilor care, de multe ori, nu beneficiază nici măcar de strictul necesar pentru a intra sau a reveni pe băncile școlii” – a declarat Iurie Niculiseanu, manager operațiuni Tehno.

Despre campania ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”

Campania ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc” este organizată de Ruris la începutul fiecărui an școlar, cu scopul de a-i încuraja pe cei mici să facă performanță și să-și clădească un viitor în România.

Anul acesta, în cadrul campaniei au fost donate unor copii din întreaga țară 3.000 de ghiozdane echipate cu toate rechizitele de care are nevoie un elev: caiete, penare, truse geometrice etc.

Mai multe informații despre rezultatele campaniei puteți afla de aici: https://www.ruris.ro/responsabilitate

 

Comentarii

comentarii

Close