Top Menu

Se spune ca un bun gospodar poate sa faca minuni in propria curte sau locuinta si fara prea multi bani. Lucru adevarat daca e sa luam in calcul ca astazi priceperea face casa buna cu tehnologia accesibila pentru toate buzunarele.

Daca acum cativa ani eram norocosi sa avem printre prieteni sau cunoscuti un meserias in constructii, care sa detina un polizor unghiular performant si sa ne dea o mana de ajutor la nevoie, astazi gasim astfel de echipamente la preturi mai mult decat accesibile.

Gamele de polizoare unghiulare semiprofesionale cuprind modele din cele mai diverse, proiectate astfel incat sa raspunda cerintelor si celor mai pretentiosi gospodari.

Polizorul unghiular Bosch PWS 750-115 face parte din gama de scule electrice semiprofesionale de la Bosch, cu un excelent raport pret – calitate.

Echipat cu motor de 750 W, Bosch PWS 750 – 115 poate fi folosit cu succes in taierea, debitarea, slefuirea si perierea metalului, a placilor ceramice si a blocurilor de beton.

Datorita motorului puternic si greutatii reduse polizorul are o durabilitate si un control mai mare ceea ce inseamna ca poate fi o buna investitie in timp.

Blocarea axului permite schimbarea simpla si fara scule a discurilor, iar sistemul Dust Protection patentat de Bosch impiedica depunerea in rulment a prafului rezultat in urma slefuirii sau a taierii.

Una dintre placerile lucrului cu polizorul unghiular Bosch PWS 750 – 115 este aceea ca efortul depus se va diminua pana la 60% datorita manerului ce va amortiza vibratiile si va face ca greutatea acestuia de 1,9Kg  sa fie mai putin simtita!

In plus manuirea acestui polizor este confortabila chiar si pentru stangaci datorita posibilitatii de montare bilaterala a manerului.

Si cum oricarui gospodar ii place sa isi pastreze echipamentele in siguranta si bine organizate, Bosch PWS 750 – 115 vine la pachet si cu valiza profesionala din material plastic.

Cat despre costuri, in magazinul online www.tehnicbazar.ro il gasiti la un pret mai mult decat accesibil de 150 lei. Simplu si rapid, doar cu un click aici.

 

 

 

Comentarii

comentarii

Close