Top Menu

Este bine știut faptul că generatoarele electrice pot fi soluția salvatoare în situații de criză, când alimentare cu energie electrică a fost întreruptă din cauza unei avarii sau a suprasolicitării pe timp de iarnă. Totodată, o multitudine de treburi gospodărești, dar și industriale nu pot fi realizate în lipsa unui generator sau măcar a unor scule prevăzute cu acumulatori.

Însă ce tip de generator alegem în funcție de nevoile pe care le avem? Monofazic, bifazis, trifazic, ce putere, câți amperi? Ei bine, acest articol este pe cale să lămurească acest lucru, astfel încât dumneavostră să alegeți produsul care vi se potrivește.

Așadar să începem cu generatorul AGT 2501 HSB SE, un generator monofazat, cu motor de tip HONDA GX 160, ce are o putere nominală de 2.2 kVA, alimentat cu benzină și cu pornire la sfoară. Generatorul monofazat este foarte simplu de utilizat, având costuri minime de exploatare, fiind tipul de generator ideal pentru uzul casnic, dar și pentru utilizarea pe șantiere pentru alimentarea sculelor electrice de mână: bormașini, freze, polizoare, pompe sau compresoare, însă nu și pentru aparatele de sudură. Vestea bună este generatorul poate fi o soluție ideală și pentru alimentarea cu energie electrică în caz de avarii sau pentru casele de vacanță.

Pe de altă parte, generatorul trifazat WAGT 220 DC HSB R26 este ideal pentru utilizarea în șantier și a fost special conceput pentru sudură în curent alternativ ce permite utilizarea electrozilor rutilici. Acesta are o putere nominală de 3.5 kVA și 6.5 kVA și un motor Honda GX 390, prevăzut cu răcire cu aer.

În continuare, vă prezentăm un generator ceva mai puternic, cu motor HONDA GX 270, de 4.2 KVA, alimentat cu benzină și cu demarator mecanic, ce are o autonomie de lucru de 13 ore, la o încărcare de 75%. Este vorba despre generatorul monofazat AGT 4501 HSB TTL, care a fost conceput pentru o utilizare intensivă, fiind alcătuit din componente de cea mai bună calitate precum alternatorul profesional cu AVR ce asigură o calitate foarte bună a tensiunii electrice debitate, putând alimenta o gamă largă de consumatori de la scule electrice, betoniere și pompe, până la echipamente sensibile la fluctuații de tensiune și echipamente electronice.

Iar dacă sunteți în căutarea unui generator electric potrivit pentru zonele în care nu există rețea electrică, precum și pentru întreținerea halelor, magazinelor, reședintelor și cartierelor rezidențiale, atunci generatorul AGT 205 DSEA, este soluția ideală. Acesta este prevăzut cu motor diesel de 4 cilindri și răcire cu lichid. Are o autonomie de lucru de aproximativ 9 ore, la o încărcare de 140 kVA și este un generator de tip standby, cu pornire automată, ce reprezintă cea mai bună metodă de protecție împotriva întreruperilor prelungite de curent.

Așadar, sperăm că ați găsit informațiile de care aveați nevoie și că acum puteți estima tipul de generator care este potrivit nevoilor dumneavoastră. Vă invităm să aflați mai multe informații utile urmărind paginile de produs de pe magazinul Tehnic Bazar, magazin online de scule electrice de mână și accesorii. Iar dacă aveți drum prin Buzău, te invităm și în showroom-ul nostru, Tehno Buzău, pentru a discuta cu unul dintre consultanții noștri. Ne găsiți pe Str. Frăsinet, nr. 17, în parcarea Kaufland Nord!

 

Comentarii

comentarii

Close