Top Menu

Sunteti in cautarea unui aparat de sudura si nu stiti catre ce anume sa va indreptati atentia? Ei bine, astazi vom afla mai multe informatii despre criteriile care stau la baza alegerii acestui aparat atat de util pentru profesionistii din domeniul constructiilor si nu numai. Lucrarile de intretinere si reparatie vor fi mai usoare, odata ce ati ales apartul care se potriveste nevoilor dumneavostra.

Astfel, daca aveti nevoie de un aparat de sudura multiproces, deci pe care sa il puteti folosi pentru sudura in mediu protector a oricarui tip de material, care sa va garanteze suduri puternice si rezistente, atunci o optiune viabila ar putea fi aparatul de sudura intensiv MIG 165. Potrivit pentru lucrarile de intretinere din jurul gospodariei, acesta foloseste ca si materiale de sudura sarma de sudura in mediu protejat ARGON sau CORGON, sarma flux (NO GAS), pentru spatii deschise si MMA, cu electrod invelit: inox, fonta, rutilici si bazici. Totodata, aparatul dispunde si de un potentiator, care ajuta la reglajul fin al curentului. Fiabil si robust, cu un invertor de 160 de amperi, aparatul de sudura intensiv MIG 165 vine la pachet cu pistoletul de sudura MIG MAG 3ml – M15 cu conector EURO, cablu cu cleste de masa 1.2 ml, cablu cu cleste portelectrod 1.8 ml, masca de sudura de mana si perie cu ciocanel pentru curatat zgura.

O alta varianta mai performanta a aparatului prezentat mai sus, din clasa de mijloc, cu un invertor de 200 de amperi, este aparatul de sudura intensiv MIG 200 . Aparatul reprezinta o alegere excelenta pentru lucrari de mentenanta si santier, dar si pentru confectie metalica, fiind potrivit pentru sarma cu diametrul maxim de 200mm (maximum 5 kg) si vine la pachet cu un pistolet de sudura MIG MAG – M15 cu conector EURO, cablu cu cleste de masa 2ml, cablu cu cleste portelectrod 2ml, masca de sudura de mana si perie cu ciocanel pentru curatat zgura.

Iar daca faceti parte din categoria profesionistilor din domeniu, atunci recomandarea noastra merge catre aparatul de sudura Intensiv Perfekt MIG 250, ce face parte din gama heavy-duty, fiind  gandit  pentru utilizare in regim de lucru constant. Acesta este un aparat tip invertor, echipat cu tranzistoare IGBT puternice, recomandat atat pentru sudura in mediu de gaz protector, cu sarma plina, a oricarui tip de material, cat si pentru sudura fara gaz, cu sarma FLUX (NO GAS). De asemenea, se poate folosi sarma cu diametrul maxim de 300 mm (maximum 15 kg). Aparatul de sudura MIG-MAG/MMA – Intensiv PERFEKT MIG 250 SYNERGIC este foarte usor de utilizat, fiind dotat cu un panou de control pe care sunt afisate functiile aparatului:

  • MIG MAG SYNERGIC – prin care este setata grosimea sarmei de sudura si functia 2T, 4T sau puncte;
  • MIG MAG manual, fiind si functia principala a aparatului – prin care utilizatorul isi poate seta toate functiile manual, aparatul nemaifiind presetat din fabrica;
  • MMA prin care utilizatorul poate suda cu mai multe tipuri de electrozi – rutilici, bazici, inox, fonta etc.

Kitul de livrare contine un pistolet Mig Mag 24KD de 3 ml, un reductor presiune AR/CO2, un cablu de masa cu cleste masa si mufa tata TX50 si un cablu cu cleste porelectrod si mufa tata TX50.

Produsele sunt disponibile in magazinul Tehnic Bazar, magazin de scule electrice de mana si accesorii, si beneficiaza de transport gratuit. De asemenea, in functie de perioada, poate fi inclus in promotii ocazionale. Va invitam sa urmariti site-ul Tehnic Bazar si pagina de Facebook pentru a ramane la curent cu noutatile!

Comentarii

comentarii

Close