Top Menu

Fie ca activezi in domeniul constructiilor, instalatiilor, agriculturii, fie ca faci parte din categoria gospodarilor care doresc sa aiba in garaj scule cu care sa isi usureze munca, magazinul online Tehnic Bazar iti ofera numeroase beneficii si facilitati la cumparare.

 

1. Experienta de 10 ani pe piata

Suntem unul dintre cei mai mari distribuitori autorizati ai unor producatori de renume din tara si activam de aproape 10 ani pe piata din Romania. Experienta cumulata de-a lungul acestei perioade si gama larga de produse pe care o oferim ne face unul dintre cele mai serioase magazine online de scule si unelte electrice.

Pentru noi fiecare client este unic si este tratat ca atare. De aceea, punem in prim plan flexibilitatea prin faptul ca te vom contacta intotdeauna pentru confirmarea comenzii si ne vom mulam pe necesitatile tale.

 

2. Oferta variata: peste 9.000 de produse

Unii cumparatori hotarasc comandarea unui produs in functie de pret, altii in functie de performanta, calitatea produsului sau in functie de producator. Indiferent care ar fi criteriile tale de achizitionare, in magazinul online Tehnic Bazar este imposibil sa nu gasesti produsul potrivit nevoilor si posibilitatilor tale financiare.

In acest moment avem peste 9.000 de produse la vanzare pe site si, constant, imbogatim catalogul cu noi si noi modele de scule si unelte electrice, din categorii variate: agricultura si spatii verzi, constructii, climatizare, protectie etc.

 

3. Produse de la cei mai mari producatori

Lucram cu cei mai mari furnizori de pe piata sculelor electrice, precum Bosch, Maktia, Stihl, Ruris, Skil, Dremel, Karcher, Telwin si multi altii.

Suntem constant la curent cu noutatile si campaniile furnizorilor nostri si ti le punem la dispozitie prin intermediul magazinului online.

 

4. Transport gratuit la comenzile de peste 400 lei

Atunci cand valoarea comenzii tale depaseste suma de 400 lei, vei beneficia de transport gratuit, din partea noastra. Tine cont, insa, ca acest beneficiu este valabil pentru localitatile cu sedii Fac Curier sau Urgent. De asemenea, in cazul in care exista kilometri suplimentari, costul este acoperit de client.

 

5. Multiple modalitati de plata: ramburs, prin card online sau prin ordin de plata

Daca faci parte din categoria oamenilor mai sceptici care evita plata cu cardul, intotdeauna iti vom pune la dispozitie si modalitatea de plata in sistem ramburs. Aceasta se efectueaza integral la livrarea comenzii, iar in cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se face catre curierul care efectueaza livrarea.

Plata online, cu cardul personal sau al firmei, te scapa de grija banilor cash. Este usor de efectuat si reprezinta si o metoda sigura intrucat datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. Tot ceea ce ai de facut pentru efectuarea platii este sa introduci numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso care contine si semnatura ta).

Pe langa acestea, mai exista si varianta de a opta pentru ordinul de plata. In acest caz, noi iti emitem o factura proforma pe care tu trebuie sa o achiti fie direct la banca, fie prin internet banking. Comanda va fi procesata dupa primirea confirmarii de la banca ta ca plata pentru suma datorata a fost finalizata.

 

Comentarii

comentarii

Close