Top Menu

Daca te afli in cautarea unui masini de tuns gazonul, insa bugetul alocat este destul de redus, trebuie sa stii ca exista suficiente variante, cu un raport pret-calitate bun, pentru care poti opta. Marii producatori de pe piata, precum Makita, Bosch, Stihl, s-au remarcat de-a lungul anilor nu numai prin utilaje profesionale, ci si prin cele dedicate uzului casnic, fara de care orice gospodar iscusit nu si-ar putea mentine curtea si gazonul ingrijite.

In continuare iti prezentam un top 3 al celor mai bune masin de tuns iarba, recomandate de specialistii Tehnic Bazar:

Stihl RME 235 Masina de gazon eléctrica

PRET: 615 LEI


Desi la un pret foarte accesibil, masina de gazon eléctrica Stihl RME 235 se incadreaza in categoría produselor profesionale, avand o putere nominala de 1200 W si o greutate de doar 13 kg.

Modelul este potrivit in special pentru tunderea gazonului de pe terenurile de mici dimensiuni si are o latime de taiere de 33 cm. Reglarea centrala a inaltimii de taiere in cinci trepte iti va permite taierea perfecta a gazonului, iar manerul reglabil pe inaltime in doua trepte iti va usura manevrarea in timpul utilizarii.

Strangerea masinii pentru transport si depozitare se face la fel de rapid si usor, astfel incat sa iti asigure o experienta placuta de lucru pana la final.

Foarte important, masina dispune de un cos colector de iarba cu capacítate de 30 litri si indicator al nivelului de umplere care iti va permite sa termini tunsul gazonului cat mai rapid.

Makita ELM3320 Masina electrica de tuns iarba, 1200 W

PRET: 454 LEI

Cu un raport pret – calitate excelent, masina de tuns iarba Makita ELM3320 functioneaza prin alimentare eléctrica si are o putere nominala de 1200 W.

Masina este potrivita pentru uz casnic, pe suprafete de máximum 400 m2, unde inaltimea de taiere poate fi ajustata pe trei trepte intre 20 si 55 mm.

Constructia ergonómica a masinii si manerul ergonomic in forma de “D” permit o utilizare facila si o manevrabilitate sporita chiar si pentru incepatori. In plus, cosul colector pentru iarba este foarte usor, montarea acestuia facandu-se rapid si in siguranta.

Makita ELM3320 este realizata din material plastic rezistent, poliproplinera, si are o greutate de doar 13 kg.

Bosch ARM 32 Masina de tuns iarba, 1200 W

PRET: 450 LEI

Bosch ARM 32 este o masina de tuns iarba cu o greutate extreme de redusa, de numai 6,8 kg, si un motor puternic Powerdrive de 1200 W, care permite lucrul fara efort chiar si in iarba inalta.

In plus, modelul vine cu o inovatie, un piepten de gazon care asigura o taiere perfecta a gazonului, pana la margini, chiar si in conditii dificile de lucru. Astfel masina poate fi folosita cu succes si de-a lungul zidurilor, straturilor de flori si a marginilor de gazon.

Printre avantajele masinii de tuns iarba Bosch ARM 32 se numara si manerul cu design ergonomic pentru manevrare usoara, cat si caseta de colectare a ierbii de 31 litri pentru mai putine deplasari pentru golirea casetei.

Cu un concept compact si prietenos la utilizare si transport, Bosch ARM 32 poate fi usor depozitata si mutata, beneficiind chiar si de un maner integrat de transport.

 

 

Comentarii

comentarii

Close