Top Menu

Vine, vine primăvara cu oferte-n toată țara!

Așa cum v-am obișnuit de-a lungul anilor, la început de sezon îmbogățim oferta Tehnic Bazar cu produse noi și inovații în materie de unelte și scule electrice care să vă facă viața mai ușoară.

Chiar dacă suntem abia la început de primăvară, cel mai probabil ați început deja planificarea lucrărilor specifice de sezon, ați scos vechile utilaje la verificări și vă gândiți cu ce ați putea să vă completați sau îmbunătățiți echipamentele de prelucrare a solului.

În măsura în care etapa în care vă aflați este cea de cercetare și analizare a ofertelor de pe piață, sperăm ca acest articol să vă fie de ajutor în luarea unei decizii. Știm cât de important este ca atunci când facem o investiție, aceasta să fie bazată pe informații specializate și din surse de încredere.

Motosapa RURIS 753K + roțu cauciuc 5.00-8+plug+adaptor+roți metalice 350 fără manicot

La capitolul noutăți în materie de motosape, RURIS introduce pe piață motosăpătoarea RURIS 753K, un utilaj special construit și proiectat pentru prelucrarea solurilor ușoare și dure, acolo unde greutatea și viteza de deplasare trebuie corect corelate în raport cu accesoriul atașat sau în utilizarea sapelor rotative. Construcția cutiei de viteze și centrul de greutate al transmisiei-reductor au fost special adaptate de către RURIS astfel incât să vă puteți bucura de o lucrare agricolă conform celor mai înalte așteptări.

Deși construcția cutiei de viteze oferă 3+1 viteze de deplasare, RURIS a avut grijă să dezvolte cutia de viteze în raport cu solul prelucrat, astfel încât să puteți ecnomisi timp și bani în perioada de exploatare.

Foarte important este că motosăpătoarea poate fi accesorizată cu toate grupele de accesorii, ceea ce vă va permite o flexibilitate și varietate mare de lucrări.

În plus, întreținerea motosapei se face ușor, fără a fi nevoie de personal calificat în perioada de exploatare. Manevrabilitatea sa este dată de construcția sistemului de ghidare și funcționare care vă oferă accesul facil la toate comenzile.

Utilaj mutifuncțional RURIS 6500CRT + roți cauciuc 4.00-8 + sistem de cosit 6500 CRT

În materie de inovații, sezonul acesta RURIS vine cu utilaj multifuncțional care transformă practic motosapa într-un utilaj deosebit de versatil. Cum? Cu ajutorul sistemului de tambur rotativ care asigură posibilitatea utilizării aceluiași utilaj atât ca motosapă, cât și ca motocositoare.

Avantajele sunt, bineînțeles, indiscutabile căci efortul și costurie sunt reduse ținând cont de versatilitatea utilajului.

În ceea ce privește cosirea, RURIS 6500CRT poate fi folosit petntru a cosi orice tip de iarbă, pe suprafete de maximum 5ha datorită dispozitivului CRT, dotat cu 4 cuțite retractabile.

 

Acestea au fost doar două dintre noutățile acestui sezon, urmând să revenim cât de curând cu noi prezentări de produse proaspăt intrate în oferta noastră. Până atunci puteți consulta catalogul complet cu motosape și motocultoare aici.

 

Comentarii

comentarii

Close